21. tammikuuta 2010

Shoppailtua ja pakkasta

Meillä shoppailu ei ole vain äipän yksinoikeus,myös ikkä osaa sen homman. Tässä Ikkän eilisen shoppailureissun tuloksia.


Aatulle pari paitaa ja housut. Noi housut on kokoa 92,mut aivan huiman isot.


Veetulle Tuttaa jemmaan. Olivat -30%Veetulle Tuttaa heti käyttöön,vähän käärästään hihoja. Housut oli taasen kokolappuun nähdet isot. Jemmaan =)

Tänään taas pakkanen oikein hyväilee hipiää,kun pihalle lähtee. Mittarissa -21,6. Jäi ne meidän hiihtämiset sit kevväämmälle. Kerhoon oli vaan noita vanhempia kammettava. Hhhhhhhrrrrr. Hikkee tosin pukkas,ku noita minimiehiä tuplissa kärrää pitkin mäkiä. Kerhosta hakureissulla käytiin hakemassa se eskariin ilmoittautumislappunen. Voi nyyh,sinne se sit mun pieni lähtee syksyllä. Aatu otti kohtuu rennosti,ku isommat oli kerhossa.


Ensin pikku purtavaa,viinirypäleet on meidän sakin lemppari. Sitten hiukan lukemista.

Veetu koikkelehti viime yönä parin tunnin välein,joten olo on ihan koomaväsy. Ensin pitää siivota tuo eteisen kaaos,kiitokset pakkasen. Ja jos sit keittiön jättäs päikkäreitten jälkeen operoitavaks.

4 kommenttia:

Sani kirjoitti...

Minä kans yrittänyt täällä kaaosta selvittää, tää säilytystilan puute on ihan uskomaton... huoh,no pari kaappia jo setvitty ja saatu lisää tilaa.. Silti on paljon tavaraa jolle "ei ole paikkaa" ja tulee vaan siirrettyä paikasta a paikkaan b ja niin edelleen...

Täällä pakkasta sellaset -17.

Ihania ostoksia oli ikkäki osannut tehdä :)

-Jassu- kirjoitti...

Oho, pisteet miehellesi lastenvaateshoppailuista! 8-O

Kyllä sulla aikamoinen rumba on tuon kerhoon kuskaamisen kanssa. Joten kyllä säkin olet ison hatun noston ansainnut! Hyvä sinä! :-D

Suwi kirjoitti...

ihana ku ikkäki osaa oikeesti shopata!! Meillä kaikki hankinnat muksuille on mun heiniä :D :D

Vauhtivekaroiden äiti kirjoitti...

Löysin kivaan blogiisi ja liityin heti lukijaksi. Suloiset lapset, varmasti hulinaa riittää :)