29. tammikuuta 2010

Voimaantumista

Aaahhhh.... Olin eilen tuota edellistä tekstiä kirjoittaessani varma,etten selviä siitä koomaväsystä ollenkaan. Mutta toisin kävi.
Ikkän tullessa illalla ajosta,olin jo ulkovaatteet päällä odottamassa,että pääsen ihan vähäksi aikaa olemaan YKSIN.
Ajelin sitten ensin postiin ja siitä sitten Prismalle pällistelemään. Oli ihanaa olla YKSIN,sai katella ihan rauhassa ympärilleen,kukaan ei ollut hoputtamassa tai naukumassa vieressä. Ihanaa hermolepoa. Muut kanssa-asikkaat varmaan kattoivat pitkään,kun tää mamma pyöri hyllyjen väleissä autuas hymy naamalla ja tyhjä katse silmissä.

Oli siitä reissusta jotain hyötyäkin. Sain vihdoin rauhassa perehtyä myös Prisman välikausi tarjontaan ja Ciraf ei pettänyt minua tälläkään kertaa. Eli SE löytyi.


Ihana raikkaan turkoosi takki ja ruskeaan taittavat housut. Nyt myös Ciraf:lla on tec-kankaasta tehdyt asut,teipatuin saumoin. Saa nähdä miten tuo asu sitten kestää. Ja siihen asuun löytyi myös pipot -70%.Näitä -70 pipoja lähti mukaan pari muutakin. Onhan noita päitä joihin näitä laittaa.


Tätä ihanuutta ei vain voinut jättää hyllyyn.

Tulin siis kotiin varsin hyvällä mielellä. Edes huuto.netin paketti ei saanut mieltä taas alas,vaikka syytä olisikin ollut.

Huusin siis huutiksesta Aatulle ensi talveksi haalarin. Myyjän sanojen mukaan uudenveroinen. Meillä on ilmeisesti "hiukan" eri käsitys tästä uudenveroisesta. Haalarin polvet ja takapuoli olivat kuluneet selkeästi muuta haalaria ohuemmiksi ja sellaisiksi viittä vaille puhki-pehmeiksi. Ja kaikenlisäksi takapuolessa oli viiltoreikä. Ai että sieppaa. Saa nähdä suostuuko myyjä kaupanpurkuun.

Olin jo kokonaan unohtanut pikku poikien kanssa tekemäni pikakierroksen Maxi makasiiniin.


Veetulle bodeja ja niihin housut. Veetu kuluttaa bodeja 4 bodyn päivävauhtia,kuolaa,pukluja,kakkaa... Ja Aatulle taskulliset collarit. Jos Aatun housuissa ei ole taskuja,se tunkee kaikennäköistä pikku sälää vaippaan.Tuon valkoisen bodyn kuosi on aivan ihana.


Kaikki pimpulat ja pampulat oli -50%.


Linnealle maxista löytyi haalari ensi talveen. Meillä on yksi Peuhun haalari ollut aikaisemmin ja kyllä ne vaan pitää lämpimänä. Ja tuo on just se violetti joka nyt miellyttää silmää. Ja hinta 15 euroa,eihän sitä voi jättää kauppaan.

Huuto.netin shoppailupostauksen teen jahka kaikki kohteet ensin sulkeutuu ja kotiutuu meille. =)

Ettei nyt äippä pääsisi täällä kovin leijailemaan hyvässä mielentilassa,Aatu pelasti aamupalalla tilanteen.


Tälläistä jälkeä saatiin aikaiseksi sillä aikaa kun äippä vaihtoi Veetulle vaipan.

10 kommenttia:

-Jassu- kirjoitti...

Kivoja löytöjä ja välillä on tosiaan ihanaa päästä ihan yksin vaikka ruokakauppaa kiertämään.
On se vaan hyvä, että aatu pitää kuitenkin äipän jalat maassa...liika leijuminen on pahasta! :-D

Katja kirjoitti...

Tiedän tuon tunteen! Se oma hetki vaikka kaupassa on kyllä joskus niiiiiin tarpeen. Kerrohan sitten miten tuo Cirafin asu toimii, ainakin näyttää kivalta.

suvi kirjoitti...

Just samanlainen lila puku on ollu tytölläni käytössä ja on edelleen,erittäin hyvä mielestäni:)
Mulla kesti Prisman kierros tasan 20 min maanantaina,harmitti se kiire:)

Minttu kirjoitti...

Katja: Kerrotaan =)
Suvi: Tänään oltiinkin sit koko sakilla. Kerkesin kuitenkin arpoa ens talven pukua Aatulle,tuo huuto.netti juttu ku kusi ja pahasti. En ostanu,vaikka olikin -50%. Ku taidan kuitenkin haluta vielä ens talveks haalarin.

Hansu kirjoitti...

Nätti on tuo cirafin puku, ja ainakin kaikki mitä meillä on kyseiseltä merkiltä ulkovaatetta ollut, on olleet hyviä =)

Harmi tuo huutishomma =(

Suwi kirjoitti...

Tuo ihan ylimmän kuvan takki oli haalarina hyvän näkönen =) Prismassa ihastelin ;)

Minttu kirjoitti...

Hansu: Meillä on ollu talvivaatteita ja sisävaatteita Cirafilta. Ei vielä välikautta. Oon kuullu siitä pelkkää hyvää,joten kokeillaan nyt itekkin.

Suwi: Mulla oli molemmat esillä,siis haalarit ja tuo kaksosanen. Piti soittaa sit äitille,ett kumpiko olis parempi eskaan. Äitini kun on töissä päiväkodissa. Tuo kaksosanen on samanvärinen sen haalarin kanssa.

xxxxx kirjoitti...

Voih, onneksi pääsit kaupoille tuulettumaan;-) tää sun blogi on niin ihanan elämää täynnä; voi tuota viimeistä kuvaakin. Onneksi niitä sotkijoita oli vain yksi, tällä kertaa;-).

Ihan harmittaa kyllä puolestasi,tuollainen huutismyyjä. Pakkohan sun on saada kauppa purettua!

Mia kirjoitti...

Tuulettuminen onkin tosi tärkeää!, vaikka ihan vaan siellä Prismassa. :)
Minä en ainakaan kestäis arkea, jos minulla ei olisi niitä omia päiviä. Siis ihan suoraan sanottuna. ;D

Voi kurja tuollasia huutiskauppoja! :(

Suwi kirjoitti...

Niinpä ja isommalle pojalle muutenki parempi varmasti kaksiosainen =)