20. tammikuuta 2010

Kiitos ja kumarrus

Kiitokset onnitteluista. Ja olipahan ihanaa kuulla etten ole ainoa "hullu" pyykin kanssa. Hahaaaa,siitäs sait Ikkä.

Mittari näyttää -19,9,elikkä se siitä hiihtoreissusta. Tänään katsellaan sitten Walt Disneyn klassikoita ja jos lapset saa päättää myös Pixarin Cars on näytöslistoilla.

Eilen muovailun jälkeen meille ilmestyi kaksi pientä ritaria,kera prinsessan. Siinäpä sitä hommaa riittikin,kun piti vuoron perään pelastaa toisia kauhean,hirveän lohikäärmeen kidasta.


Isomman ritarin asu on huutislöytö,alkuperältään Disney store. Pienemmän ritarin asu on itsetehty,kankaat ovat kirpparilta löytyneistä vaatteista. Hirveän,kauhea lohikäärme on Ikean krokotiili. Meillä se tosin on saanut nimen virtatiili. Kun se näyttää krokotiilin ja virtahevon risteymältä.

Pitäähän ritareidenkin syödä,joten nämä sivistyneet kaverit pitivät välillä teehetken Prinsessan valtakunnassa.


Ja ennen ruokaa piti tietysti vielä siivota. Kylläpä tuli puhdasta =)Ikkää odotettiin päikkäreiden jälkeen kotiin taas kuin kuuta nousevaa. On se kumma mikä riemu siitä tulee kun toinen tulee kotiin. Olipa se reissu sitten kestänyt 10 tuntia tai 5 minuuttia. Tässä vielä kuvia illan villityksistä Ikkän kanssa.2 kommenttia:

Mia kirjoitti...

Heh tutunnäköistä puuhaa. :) Meilläkin isiä odotetaan töistä ja joka ilta on painit otettava, välillä useampaankin otteeseen.

Hauska tuo Ikean krokotiili, meille voisin tuota harkita Emilin sänkyyn. ;)

Hansu kirjoitti...

Ihana teehetki! :D Ja hauskan näköisiä ritarileikkejä. Joo tuo Iskän kotiintulo on kyllä päivän huippukohtia, niin lapsille kuin itsellekin. ;)