26. tammikuuta 2010

Oranssit housut

Tämä päivä on mennyt ihan pelastusarmeijalle. En ole saanut aikaiseksi mitään,mitä olin suunnitellut. Siivoilin keittiöö,kun olisi pitänyt mennä ruokakauppaan. Kirjoitin kauppalistaa,kun olisi pitänyt imuroida. Surffailin netissä,kun olisi pitänyt luututa. Pyykinpesuahan meillä ei lasketa,kolmas koneellinen pyörii juuri viimeisiä minuutteja.


Ja sitten tuohon otsikkoon. Käytin suurimman osan päivästä etsien oransseja housuja. Värin pitäisi olla puhdas oranssi,muutkin sävyt kelpuutetaan jo tässä vaiheessa,kunhan on oranssi. Materiaalina velour tai college. Mielellään resorit sekä vyötäröllä,että lahkeensuissa. Pelkästään lahkeensuissakin nuo resorit käy. Löysinhän minä muutamat,mutta en todellakaan ole valmis maksamaan housuista 30 euroa,saati enemmän. Joten jos sinulta,hyvä lukija,sattuu löytymään oranssit housut,edellä mainituilla ominaisuuksilla, kokoa 92 tai 98 ja olet niistä valmis luopumaan kohtuullisella hinnalla,laitathan viestiä.

Nyt pitäis saada ahteri ylös tästä penkiltä ja lähtee pakkailemaan mummolalaukkuja Atelle ja Linnealle. Sit jos suorittas sen kauppareissun,jota olen koko päivän lahjakkaasti vältellyt. Pittäis käydä Etolasta hakemassa parit palat superlonia. Sais viimein valmiiks Linnean kerrossängyn ja Ikkä sen nojatuolin.

1 kommentti:

suvi kirjoitti...

Suloisia lapsukaisia sinulla onkin:)Eksyin tuolta jostakin blogiisi ja jäänen lukemaan jatkossakin,jos sopii...otapa sähköpostiin yhteyttä s.suvi8@gmail.com kerron lissee:):)iteki oon suurperree äet muor tiältä savo syvämmestä:)