25. tammikuuta 2010

Maanantai

Se olis sitten taas maanantai. Isommat lapset saatiin kerhoon pakkasen ollessa enää 18,3. Jospa se siitä laskis,peukkuja sille.

Lauantaina mittari huiteli -28,joten hyvästi hiihtolatu ja hyvää huomenta mopin varsi. Siinä se päivä mukavasti menikin siivotessa huushollia. Järjesteltiin,imuroitiin,luututtiin,pyyhittiin pölyjä..... Koko perheen voimin kun tekkee,niin valmista tullee.
Veetulla tuli lauantaina mittariin 4 kk,joten pottua huiviin. Pikku ukkeli söi kuin vanha tekijä ja perunamuussia upposi kokonaista 3 teelusikallista.

Siivousurakan jälkeen saunottiin jo viiden maissa illalla ja loppu ilta rötkyiltiin yöppärit päällä,kateltiin telkkaria ja vaan oltiin.

Sunnuntaiaamuna nämä kaverit linnoittautuivat vessaan.

Päivällä iski joku kauhea vimma ruveta tuunaamaan. Joten se siitä siivouksesta. Nyt kangaspölyä,langanpätkiä ja keinonahkasuikaleita on joka nurkassa.
Jo syksyllä pengoin äitini Konttikassit,siis kassit joihin äitini oli lajitellut vaatteita lahjoitukseen. Pelastin sieltä tälläisen luomuksen.


Tämä asu oli äidilläni päällä siskoni lakkaisissa vuonna 2000. Väri on aivan ihana lehmuksenvihreä. Ei kun kaavoittamaan ja sakset kouraan. Ompelukoneella parit saumat ja näin asu sai uuden elämän.
Ja tässä onnellinen "Helinä-keiju" uutukaisessa keijuasussaan. Tossut on vielä suunnitteluasteella.

Ja teille jotka ihmettelitte niitä keinonahkasuikaleita. En ole tässäkään tuunausasiassa ainoa meidän perheessä. Jep,myös Ikkä osaa ommella ja virkkuukoukku pysyy näpeissä. Tällä kertaa kohteeksi "joutui" meillä jo pari vuotta ollut nojatuoli. Tämä kauhtunut oranssi hirvitys saa uuden ilmeeen Ikkän käsissä. Laitan tästä projektista erillisen postauksen,kun tuoli on valmis.

Nyt rupeaa tässä huushollissa tuo kakan sulotuoksu olemaan jokseenkin läpitunkevaa,joten palataan astialle jälleen huomenna =)

4 kommenttia:

Sani kirjoitti...

Tulipas ihana keijukais asu :)

-Jassu- kirjoitti...

Oooo, no kylläpä olitte ahkeria! Ja vielä keijukaisvaatteet siinä sivussa..
Tässähän tulee ihan morkkis, kuinka yhden lapsen äitinä en moisiin suorituksiin repeä. Hyvä sinä! :-D

Mia kirjoitti...

Voi miten kiva ja tyttökin selvästi tykkää tosi paljon. :)

Minttu kirjoitti...

Ei revetä täälläkään joka päivä,hyvä jos kerran kuussa. =)