4. tammikuuta 2010

Uutta vuotta =)

Näinhän se taas olisi joulu juhlittu ja vuosi vaihdettu. En kerennyt koneelle koko aikana kuin hetkeksi,joten tässä postaus joulusta ja uudesta vuodesta.

Joulu meni ohi nopeasti ja välipäivät vielä nopeammin. Joulua vietettiin kotona lasten kanssa. Vierailevat tähdet,Joonas ja Emmi, saapuivat aatonaattona ja kuusi sai koristeet.

Koristeiden painopiste on edelleen alaoksilla,mutta joka vuosi se vaan kipuaa korkeammalle.

Aattoaamuna kotitonttu oli piilottanut lahjat kuusen alle Prisman paperikassiin. Joonakselle ja Atelle tonttu toi legoja. Emmille ja Linnealle ponit ja Aatu sai tikaspaloauton.Aattona syötiin herkkuja pitkin päivää.Käytiin isomummin ja enkelisiskon haudoilla. Ja kun päästiin kotiin oli pukki käynyt. Voi sitä iloa,riemua ja ihmetystä.

Vaatteet saatiin kaappeihin ennätysvauhdilla ja ilman taisteluja. Ykköslahjoista pari kuvaa. Muista en kuvia ottanutkaan,kun oli tuo pukki hiukan innostunut.


Eipä tiennyt tämä pieni mies miten päin olisi ollut,kun paketista löytyi moottoripyörä.


Linnealle pukki toi Muumien Teatteri Emman. Taustalla Aatu halailee rengasta,ikkän kasatessa motskaria. Vaan kuinkas sitten kävikään....


Ja siitä kolmannesta suurensuuresta paketista paljastui Atellekkin moottoripyörä.


Joonakselle pukki oli löytänyt ison technic kuorma-auton,jonka kippilava toimii oikealla moottorilla. Ilme kertoo enemmän kuin tuhat sanaa =)


Emmin paketista löytyi Naksu Nuppu koira.

Lopuksi vielä kuvia näistä lemppareista käytössä.


Ja illan viimeinen näytös.

Ai niin vaihtuihan se vuosikin. Sekin vietettiin kotosalla. Vierailevat tähdet oli jo palautettu. Pauketta ja rätinää oli vähemmän kuin edellisenä vuonna,mutta ihan tarpeeksi meille. Katseltiin lasten kanssa elokuvia ja syötiin herkkuja.

1 kommentti:

Mia kirjoitti...

Mukavia kuvia ja lasteniloa. :)
Teillä on ollut kaunis kuusi ja mahtavia herkkuja.
Kivoja lahjoja on lapset saaneet, etenkin tuo moottoropyörä näyttää hauskalta.