17. tammikuuta 2010

Muutoksen tuulia

Se edellisen postauksen loppupäivä meni onneksi vähän paremmin. Kiitokset Ikkän keksijemman =) Tässä vielä pari kuvaa perjantailta.
Näin ne kädet toimii


Tämä kaveri ilmestyi illansuussa sen surullisen kuuluisan monitoimihärpäkkeen eteen.


Ja tässä korvakipuinen taiteilija. Linnea nauroi itsensä tärviölle veljen lainatessa Hello Kitty -korvaläppiä.


Eilinen menikin paistellessa pullia. Tein taikinan ihan perinteisellä tyylillä käsin. Iltasilla käytiin Lauran ja lasten luota hakemassa meille telkkaritaso. Niinhän siinä sitten kävi,että kun uusi taso laitettiin paikalleen,meni koko olkkari uusiksi. Siinä hommassa meni koko ilta ja tämä päivä. Seinät sentään maalattiin jo aikaisemmin =)


Tässä olkkarin nurkka ennen maalia ja muutosta. Tuo kuvassa näkyvä tietokonepöytä on myynnissä. Jos satut sellaista kaipailemaan laita toki viestiä.


Ja jälkeen. Tietokone muutti kaappiin piiloon =)Tämän parempaa ennen -kuvaa ei tuosta vanhasta tasosta olekkaan. Kuvassa Joonas Veetun ristiäisissä.Ja jälkeen

Seuraavana listalla olisi pikku poikien huone. Efekti seinän olen jo saanut maalattua ja taulutkin sille seinälle jo saatiin. Vielä puuttuisi kahden seinän maalaus,verhot,päiväpeitot ym..... Ei taida olla se huone ikännään valmis.

4 kommenttia:

Suwi kirjoitti...

ihana että on tuo tietsikka tolleen piilossa!!! Harmi vaan meidän ukko ei varmaan suostuis tohon :D Vaikka itse ennemmin valitsisin tuon kaapin kyllä! ;)

Sani kirjoitti...

Oi kun nätin ja harmonisen näköstä :)

Laura.Ny kirjoitti...

Sehän sopi hienosti teille!

Hansu kirjoitti...

Heippa =) Omasta blogistani tänne tupsahdin, sulla on ihana lapsiparvi =) Ja kiva blogi, tulen toistekin!