10. tammikuuta 2010

Saa...,Vit....,Prkl....

Joopa,koetin tänään laittaa sitä tytön vaatepakettia myyntiin huutikseen. Eipä toimi kuvalisäys ei. Taidan jättää koko systeemin odottelemaan parempaa huomista,jos vaikka ottais sit ihan kirppispöydän.

Siinäpä tämän viikonlopun huonot hetket. Perjantaina ennen kauppareissua ehdotin ikkälle,ett jos ihan pikaseen Lindexillä pyörähettäs. Ikkäpä totes ett jospa lähtisit aamulla ihan kaksin Veetun kanssa. Lauantain koettaessa soittelin muutamalle kaverille,josko sitä shoppailemaan. Sainkin kaveriksi Lauran ja Einon. Olipa virkistävää käydä kartsalla pitkästä pitkästä aikaa.

Kappahlista ei löytynyt kerrassa mitään. Tai no Veetulle yhet housut,mutten ostanu niitä. Ootteko kanssablogistit samaa mieltä ett Kappahlin valikoima on menny alaspäin. Sieltä ei löydy enää mitään kivaa,ei edes välttävää.

Onneksi on Lindex. Sorruin vain kahteen ei tarpeelliseen ostokseen. Aika hyvin. Atelle löytyi tarvittavat housut,kahdet velourit ja yhet collarit.


Mustat on velouria ja noi harmaat colleget.


Tässä nämä toiset velourit. Väri on aivan ihana vaalea turkoosi. Olisi siellä ollut ihanan värisiä veloureita myös Linnealle,mut nyt en sortunu. Katellaan kuin kauan pystyn olemaan ostamatta niitä. Niitä ihania uusia Muumi tunikoita ei ollu vielä.
Linnealle löytyi ne pakolliset alkkaritkin,niistä ei oo kuvia eikä tule.


Nämä oli molemmat -70% joten läksivät mukaan. Hihaton paita Atelle ja shortsit ensi kesäksi Veetulle.

Kotiin tullessa täällä odotti siivottu huusholli ja valmis ruoka. Ruuan jälkeen sain vielä nukkua päikkärit. Pääsi kieltämättä ikkä yllättämään tällä kertaa.

Tänään käytiin aamupäivällä anoppilassa kyläilemässä. Samalla reissulla testattiin joulupukin tuomat luistimet. Hyvin luisti =) Nyt kun ei se huutis kerran toiminut pitäisi kaivaa ompelukone vaatehuoneesta ja surruutella Linnean nukkejen kerrossänkyyn lakanoita,peittoja ja tyynyjä. Sänky sai eilen illalla ja yöllä maalin pintaan. Vaaleanpunaista,luonnollisesti.

Ei kommentteja: