8. tammikuuta 2010

Kasvupyrähdyksiä ja luopumista

Taas se tapahtui,kasvupyrähdys. Vasta syksyllä ostin Atelle ja Linnealle vaatteita. No,nyt ne on auttamatta pieniä. Kaapeista tyhjeni kaikki Aten 110 ja Linnean 98. Vielä pitäisi etsiä vaatehuoneesta kesävaatelaatikot ja tyhjätä nekin. Tein vasta viikko sitten henkkamaukan tilauksen,joka sekin mennee nyt uusiksi. Pähkäilen nyt tässä Aten vaatteiden suhteen laitanko laatikkoon ja vaatehuoneeseen vaiko myynkö? Mennee jokunen vuosi ennenkuin 110 on Aatulle sopivaa ja mikä on silloin mieltymys vaatteissa? Ikkältä en edes kysy,se kun on säästämisen kannalla. Linnealta muutama ihanuus lähtee odottelemaan Omppusen kasvua,mutta loput on laitettava huutikseen. Nyyyhhh.Linnean vaatteet tulee jo yli laatikosta,eikä tuossa ole mukana kesäjutut.Nämä ihanaiset matkaavat vaatepaketin mukana jonkun toisen pienen prinsessan kaappiin. Sitten kun vielä saisi kaikki naputeltua huutikseen.

3 kommenttia:

Suwi kirjoitti...

Minulta taas lähdössä entisiä vauvan vaatteita monta säkkiä kirpparille ku en niistä enää yhtää tykkää :D :D Muutamia säästän toki, kun kerran kaikki meillä poikia ;) Eetu on nyt kokoa 98/104 ja Santeri noin 92, ja osa 86 vaatteista mahtuu myös viellä... Eetun ja santerin välissä ei oo niin kauheen suurta eroa että en kerkii niihin vaatteisiin kyllästyä siin välis, mutta tää uus vauva alkaa olla sit jo hieman eri juttu ;) ;)

Sani kirjoitti...

Meil alkaa 80cm edullisten vaatteiden metsästys neidille (kaikkea kun ei ehdi ompeleen itse). Otti serkkutytön kasvussa kiinni, jolta tähän mennes ollaan saatu aimokasa vaatteita.
No, onneks on kirppikset olemas, voi köyhäkin tehdä ihania löytöjä :D

Laura.Ny kirjoitti...

Myy mulle noi hello kitty-jutut suoraan kiitos ;D