15. maaliskuuta 2010

Välikautta

Piti tää postaus tehä jo joku tovi sitten, mutten oo jaksanu, kehannu, viihtiny....


Atelle ne "hienommat" vehkeet. Takki ja housut menee nippanappa tän kevään ja sit pitäis metästellä uudet.


Atelle ciraf:n välikausipuku tec-kankaasta teipatuin saumoin.


Linnean siistimmät kevätkuteet. Puku on Seppälästä, parin vuoden takaa. Noi punaiset housut ollaan saatu. Asusteet ympäri kyliä.


Remun waterfree haalari. Asusteet taasen ympäri kyliä.


Aatulle Remun waterfree. Asusteet ympäri kyliä.


Tää toinen Aatun haalari tais olla Lassien vai liekkö sittenkin Reiman vai mikä lie ollu. On oottanu käyttäjää kaapissa vissiin 3 vuotta.

Veetu puolestaan lähtee tähän kevääseen täysin uniikeissa haalareissa. Molemmat haalarit ovat mummon käsialaa, vihreä on tehty Aatulle ja valkoinen Atelle.Ensi syksyksi Veetulta löytyy myös uniikkia haalaria. Made by mummo.


Nämä haalarit on molemmat goretexiä, teipatuin saumoin.

Siinäpä pläjäys välikauteen. Teen, jahka jaksan, postauksen kuravehkeistä.

Tänään vein isommat kerhoon ja läksin ehtimään pajun oksia. Jos vaikka ehtis saaha niihin tänä vuonna kissatkin. No, eihän niitä pajuja löytyny mistään helposta paikkaa. Kahlasin ensin puolen säären hangessa ja sen jälkeen konttasin pari metriä hangessa. Upotti sen verta se hanki,ett oli helpompi edetä kontaten. Olin varmaan tosi upee näky, ku konttailin yksien risujen perässä pitkin hankia. Mitäpä sitä ei äiti tekisi lastensa ilon etteen.

Muistin jopa ostaa kauppareissulta multaa ja laittaa siemenet likoon. Saahaan tänä vuonna ruohokin ajoissa. Tai se mitään ruohoo oo, vehnänjyviä ne tais olla. Tuleepahan komeempi pusikko tipusille.

3 kommenttia:

xxxxx kirjoitti...

Veit sanat suustani; mitäpä ei äiti tekisi lastensa eteen? Meilläkin on kahlattu uppohangessa pajunkissojen perässä ja eilen istutettu samoja jyviä- meillä niistä toivottavasti kasvaa niitä ohraisia heiniä;-).

Kivat setit teillä, ja varsinkin nuo nuorimmaisen uniikki-haalarit ovat upeat. On teillä taitava mummo!

-Jassu- kirjoitti...

Kivoja mätsääviä settejä!
Ja voi iiks, kiitos muistutuksesta, pitäisi varmaan tänä vuonna muistaa laittaa sitä rairuohoa tulemaan!

Minttu kirjoitti...

Aamunkukka: Kiitokset oikaisusta, niitä ohriahan ne =) Olen itekkin niin yllättynyt aikaansaannoksistani etten sit enää muistanu mitä tuonne tuoppiin lykkäsin likoomaan.