22. maaliskuuta 2010

Hamsteri bilettää

Siivosin sitä kellaria ja tein löytöjä. Minkäs se hamsteri luonteelleen voi.


Tämä Lassien haalari ostettiin jokunen vuosi sitten nuoremmalle vierailevalle tähdelle, Emmille, varahaalariksi meille. Käytetty muistaakseni 4 kertaa. Oottaa Linneaa vielä ainakin yhden talven yli, on nimittäin kokoa 116 ja vielä reilu sellainen.


Ja se vanhempi vieraileva tähti, Joonas, sai tämän takin lahjaksi. Joonashan asui meillä pari vuotta. Takki on kokomerkinnältään 130, mut paljon pienempi, joten jäi käyttökerrat pariin. Eipähän tarvii nyt sit ostaa Atelle ens talveks toista takkia.


Tämä puolestaan vastaan kokoaan, vaan ei ollu Joonakselle mieleinen, jäi pitämättä.


Jalkojen kasvuspurtit on ihan vihonviimesiä. Nämä kevään ekat lenkkarit ehti olla Joonaksella jalassa pari kertaa. Sinä keväänä/kesänä meni näiden lisäksi 2 lenkkarit pieneksi. Niitä rikkimenneitä en edes laske.

Ja sit juhlien pariin. Etsivä löytää. Meillä oli oma kamera rikki Aten 3-vee ja Linnean 1-vee synttäreiden aikaan, joten kuvia on ihan muutama.


Näillä synttäreillä ei vielä ollut yhdistettyä teemaa. Aikuiset juhlivat Linnean prinsessa teeman kertiksillä. Ja lapset Aten Salama McQueen teeman kertiksillä. Lastenpöydästä on kyllä kuvia, mutta mukana on niin paljon muitakin lapsia etten laita siitä kuvia. Ja vaikka kakkuja oli 2, ei niistä jäänyt jälelle muuta kun palat aamukahville =)

Aten 4-vee ja Linnean 2-vee juhlittiin yhdistetyllä teemalla MERIROSVOT. Näiden julhlien eteen jouduin jo tekemään töitä. Mistään kaupasta ei löytynyt valmiita merirosvojuttuja. Tai oli tiimarissa parit servetit, mutta ne oli enemmän Peter Pania kuin merirosvoja. Säveltämällä ja yhdistelemällä esim halloweeniä, saatiin kuitenkin aikaiseksi loistavat juhlat.
Koristelussa käytettiin vanhoja kalaverkkoja. Kaloja, meritähtiä,leviä... Niitä tehtailin paperista ja väritin tusseilla. Ikkunaverkossa on lisäksi "aarteita" elikkä minun rihkamakorujani. Iso pääkallo lippu on äitini töistä. Mustat pääkallo ilmapallot on löytö Prismalta. Prismalta löytyi myös pieniä pääkalloviirejä cocktailtikuissa. Tarjoilupöydän "liina" kalaverkkoa ja koristeena pitkin pöytää on simpukoita maaliman meriltä. Niitä on tuotu reissuilta ainakin Dominikaanisesta tasavallasta, Thaimaasta ja Tanskasta. Täytekakku esittää aarresaarta ja pöytäkoristeena on veljieni playmobil merirosvolaiva vuosien takaa.Aarteenetsintää. Aarrearkku täynnä kultaisia tikkareita ja kultakolikoita.
Teeman mukaan pukeutui sekä isäntäväki, että vieraat.

2 kommenttia:

Mia kirjoitti...

Kivoja pippalointikuvia, merirosvoteema on kyllä kiva. :)

-Jassu- kirjoitti...

No wau, ihania teemajuhlia! Nuo kalaverkot olivat ihan huiput. Mukana kenties myös hiukan autenttista tuoksahdusta!? :-D