21. maaliskuuta 2010

Kutsuja ja jynssäämistä

Etsin, kaivelin ja siivosin. Muistelin että minulla on jossain lankoja ja puikkoja, mutta se missä ne on, oli hämärän peitossa. Itse olin nähnyt ne viimeksi muovipussissa, Ikkä puolestaan muisteli nähneensä ne jossain laatikossa. Siivosin ja järjestelin kellarivaraston, ei löytynyt. Sitten vaatehuoneen kimppuun. Joo, vastahan minä sen siivosin, mutta olen taas tunkenut sinne tavaraa ovelta. Ja sieltähän ne löytyivät, laatikkopinon alimmaisesta laatikosta, kaiken maaliman rojun alta. Jeeee!!!!! Eilisen illan neuloin, saamatta aikaiseksi mitään. Purin sen tekeleen 4 kertaa. Nyt koetan saada tuon koevedoksen valmiiksi, jotta olisi edes joku suunta mitä seuraavaksi.

Eilen aamusella Ikkä siivos keittiöö ja kiroili tiskialtaiden tummentumia. Siellähän ne on olleet jo edellisen asukkaan jäliltä.
Oonhan minäkin näitä kironnut ja koettanut jynssätä Fairylla, saamatta mitään aikaseks. Kuukkeloin sitten vinkkejä noitten irti saamiseksi. Ja vinkkeissä löytyy...


Tässä testissä ruokasooda. Ei mainittavaa tulosta.


Tässä puolestaan pyykkipulveria ja kiehuvaa vettä.
Ja se toimi!!!!!!!!!! Ei enää tummentumia, vaan ihanat kirkkaat altaat. Vielä kun noille naarmuille sais tehtyä jotain. No kaikkee ei voi saada.

Ja Aatun kutsut saatiin valmiiks. Maanantaina sitten postiin ja pähkäilemään loppuja juttuja juhliin.Nyt jatkan sen tekeleen kimpussa.

4 kommenttia:

Suwi kirjoitti...

ihana tuo Kutsun kuva!!!!! =)

sussu kirjoitti...

Kiitos vinkistä, täytyykin puunata tänään!

-Jassu- kirjoitti...

Kuukkeli on ihan paras, sieltä löytyy ratkaisu ihan mihin vaan!

Hansu kirjoitti...

Patapata toimii kanssa! Siinä joutuu kyllä vähän jynssäämään itsekin =)