3. maaliskuuta 2010

Siivillä sohjossa

Tää alkuviikko on hurahtanut kuin siivillä.
Maanantaina kerhon jälkeen saatiin kummin rakas Omppunen kyläilemään. Leikittiin poneilla, harjoiteltiin kävelyä, luettiin ja touhuiltiin. On ne vaan nuo reippa 1 vuotiaat pienet neidot ihania.

Tiistaina lähettiin sitten Omppusen kaveriks puistoilemaan. Täällä olis todella tarvetta sukelluspuvulle. Lystiä oli ja kotiin lähti kolme varsin märkää leikkijää.
Ilta menikin kauppareissuilla ja kouluttaessa papukaijaa.
Tämä "kapuaija" kotiutui meille Korkeasaaresta toissa kesänä.

Tänäänkin olisi ollut tarvetta sukelluspuvulle. Tässä omassa piha piirissä on pula leikkikavereista, joten tänään singahettiin puistoilemaan toisaalle. Kavereita riitti ja hauskaa oli.
Kotona olikin sitten yllätyksenä muutamia huutispaketteja.
Nyt ei oikeesti jaksa suoltaa sen enempää tekstiä. Normiarkee kera ulkoilun, niin tää mamma on kypsää kamaa sängyn pohjalle het ysin jälkeen.

1 kommentti:

Hansu kirjoitti...

Otahan sinäkin rennosti =)
Meillä ei kanssa oikein ole aamupäivisn ketään täällä pihalla, kaikki on jo päiväkotiuralla. Huomenna ei ole kerhoa, joten mekin mennään puistoilemaan.
Meillä on tänään ollut pakkaspäivä, mutta alkuviikosta oli niiiiiin märkää, että huh. Pitäs isoillekin kai saada jostain sukelluspuvut, Eemelille odotellaan edelleen huutispostia.