8. maaliskuuta 2010

Hyvää naistenpäivää ja Hello Kittyä

Ihan ensiksi toivotan kaikille teille ihanille, täydellisille ja kauniille naisille ihanaa naistenpäivää. Sillä kaikkihan me olemme omalla tavallamme ihania, täydellisiä ja kauniita.

Ja sitten täyttä hömppää sarjassamme Hello Kitty. Silloin kun Linnea syntyi, vannoin ettei meille koskaan, never ever, tule Hello Kittyä. Mutta mutta... Toisin kävi. Ilman Kittyä selvittiin kaksi ensimmäistä vuotta, vaan kuinkas sitten kävikään.


Tämä kaveri saapui meille vaatekasan mukana. Sain ystävältäni kassillisen vaatteita Linnealle ja Aatulle. Linnea oli mukana penkomassa kassia ja se oli rakkautta ensi silmäyksellä. Paita on kokoa 110 eli silloin aivan liian iso. Hihoja käärittiin ja käärittiin. Pikku hiljaahan näitä sitten meille hiippaili. Kaikki 98 onkin jo myyty eikä niistä jäänyt kuin muisto.
Jostain näitä isompia on sitten taasen hiippaillut kuin varkain =)


Yöppäreitä ja unisukkia.


Mekko, näitä on tällä hetkellä vain yksi ja sukkiksia


Ensi kesäksi muutama paita


Henkkamaukan collaria ja sukkiksia


Tässä kuvassa on mukana se paita, josta kaikki alkoi. Hame on yksi lemppareista. Ja lisää sukkiksia =)


Ja välillä iskee dementia. Sukat löytyi Prismalta

Ja lisää paitoja. Tuo musta ei ole ihan niitä lemppareita, mutta mustien sukkiksien ja vaaleanpunaisen hameen kanssa on tosi kähee.Joka Hello Kitty -fanin must juttu. Tämä päällä lähdetään joka maanantai kerhoon, siellä kun on silloin salipäivä ja jumppaa tiedossa.

Eikä tietenkään sovi unohtaa Linnean trion tyttöjä elikkäs Milliä ja Emma-Liinaa. Mummokin on saatu valjastettua Hello Kitty -maniaan. Emma-Liina on mummon alelöytö ja tietenkin Hello Kittyä.
Emma-Liinan saapuessa meille nämä nuken Hello Kitty -herkut oli mukana. Aatu leikkii meillä vauvaa, joten kaikki nuken tuttipullot on pureskeltu =(
Linnean sylikummi tietää myös neitokaisen intohimon Kittyä kohtaan ja tässäpä parit tuliaiset kummitädin reissuilta.


Kännykkä ja muistipeli. Kännykkä kulkee matkassa lähes kokoajan ja muistipeli on se lemppari.Korvaläpät on kummin tuliainen ja sormikkaat taasen on ostettu jostakin, mistähän nuo muuten olikaan?
Hello kitty on hiipinyt myös sisustuksen puolelle.

Näitä verhoja on kaksin kappalein. Eka ostettiin pikku pikku huoneeseen väliaikaiseen huusholliin. Ja kun muutettiin tänne ikkunaseinää onkin 5 metriä. Onneksi huutiksesta löytyi tätä kappaa lisää.Ja sisutustyyny Prisma löytö.

Siinäpä teille oikeen kunnon pläjäys Hello Kittyä. Ihanata akkojen päevää kaikille!!!

9 kommenttia:

Arkirakkaus - dibsukka kirjoitti...

Heh, minä sanoin samaa. Meille ei tule Hello Kittyä ja kuinkas kävikään... Nykyään Kitty alkaa jo kyllästyttämään, mutta minkäs teet kun molemmat tytöt kaupassa kiljahtaa katin nähtyään, tuo meille!! Ja täytyy tunnustaa, että tätä kirjoittaessani minulla on päällä mustat hello kitty velourhousut ja kitty tossut:D

-Jassu- kirjoitti...

Hyvää Naisten Päivää meille ihanille naisille! :-D

No jo on Kitty poikineen! :-D Kaiken kruunaa ne nukkejenkin mätsäävät vaatteet!

Sani kirjoitti...

Mukavaa naistenpäivää myös :).
Ihania HelloKittyjä, on se nii symppis kissa, ett eihän siit voi olla pitämättä :D

shaoli kirjoitti...

Hyvää naistenpäivää!

Meillä on Kitty käväissyt, mutta saan tytsin tykkäämään muista kissoista, niin ei tule Hello Kittyä. Se printti on vain liian iso. Ei olla sokeita ;)

Neilikka kirjoitti...

No onpas teillä Hello Kittyä :D

Minttu kirjoitti...

Kittyjen määrä vaan kasvaa =) Englannista olis tulossa paita. Ja en oo käyny vähään aikaan Lindexillä ja siellä olis vissiin muutamia kittyjä.
Oon aatellu tän Kitty -homman silleen, ett lapset on pieniä vain kerran ja jos se suurin intohimo on Hello Kitty tahi Salama McQueen, niin menköön.

Kikka kirjoitti...

No on joo kulkeutunut kittyjä teidän huusholliin!

Meillä on muutma paita ja joku yökkäri, eikä luultavasti paljon enempää tulekaan. Tytöt ei hirveän suuria faneja ole, minä en ollenkaan.

Näinhän se menee; jos muksun ilo ja onni on kiinni jostain niinkin merkityksettömästä kuin vaatteen printistä, niin antaa mennä!

Harva likka kovin pitkään kittyyn pukeutuu, muutaman vuoden päästä on ihan muut kotkotukset ;)

piiri pieni pyörii kirjoitti...

Voi jos mulla ois pieni tyttö, meillä olis Kittyä ja paljon!!!! Ihania juttuja!

Suwi kirjoitti...

Oi aivan ihanaa mä tykkään kyllä tosta! =)