10. maaliskuuta 2010

Hiljaisuutta

Meillä on niin hiljasta. Eilen vein Aten ja Linnean tuohon Stadionille hiihtämään mummon kaveriks. Sieltä ne läks sitten mummolaan yöks. Eilisen päivää nautiskelin vaan hiljaisuudesta. Pikku pojat veti unta palloon yhtä aikaa toista tuntia, eikä mikään kone ollut päällä. Alakertaankaan ei olla saatu uusia naapureita.
Meillä on tuossa alakerrassa kaks identtistä asuntoa tämän meidän huushollin kanssa elikkä 5h,k+s 107,5 neliöö. Tähän asti alakerrat on ollu opiskelijoiden soluina. Ihan kun ei täällä Kuopiossa olis muutenkin pula isoista perheasunnoista. Nyt se sitten tuo kakkoskerroksen asunto tyhjeni kuun vaihteessa. Minä oikeesti toivoisin alakertaan isoa lapsiperhettä, jossa lapset olis jotakuinkin samoja ikiä meidän muksujen kanssa ja kotona. Päiväkotilapsista ei hirveemmin olis leikkiseuraa päiväaikaan. Mut sitä ootellessa.

Eilen käytiin pikku ukkojen kanssa postireissu siinä samalla, kun kerran autolla kurvailtiin. Lelutalo.fi paketti odotti siellä hakijaansa. Tilasin muutamat hedelmät lisää =) En tosin ehtinyt siihen aleen,harmi. Lisäksi siellä postissa oli huutiksesta iiiiso paketti.


Tämä maatalo löytyi paketista. Maatilalle kuuluu mukaan eläimiä, ukkeleita ja traktori.


Ja pienille automiehille parkkitalo/korjaamo/pesula rakennus. Mukana tässäkin ukkeleita ja parit autot.


Ja tämä oli koko ison paketin paras juttu. Muilla ei ollut niin väliä.

Oli siellä paketissa lisäksi Atelle ens talveen mustat toppahousut haalarimallia. Sitten puuttuis enää takki ja vara-asu ja asusteet ja toiset kengät ja ja ja.... Onneks ens talveen on vielä aikaa.

Aatun leikkiessä uusilla aarteillaan siivosin ja järjestelin taasen vaatehuonetta. Lajittelin kengät, nimikoin kaikki laatikot, heittelin kamaa roskiin, koetin järkeistää tavaroiden sijoittelua.....


Nyt saattais jopa muistaa ja tietää mitä kenkiä ite kultakin puuttuu. Hyllyt ikäjärjestyksessä vanhimmasta alaspäin. Näyttäis sille ett Atelta puuttuu kaikkee, kun taas pikku pojilta ei mitään =) Aatulle tosin joutuu hommaamaan lämppärikumpparit nyt kevääks, jos niillä päästäis sit ens syksykin.


Varahaalareita tälle talvelle, simpsettitakit, välikautta ja ens talven toppaa.Ja nyt kun tämä pienen vuoren kokoinen laatikkokasa on nimikoitu, saatan jopa löytää etsimäni. Ei tarvihe ihan joka laatikkoa penkoa. On kuulkaa jokunen vaatekappale tuossa pinossa, isoa ja pientä. Osa oottaa Aatua, osa Veetua, on Linnealle isoa ja myyntiä odottavaa pientä, on vauvanvaatteita odottamassa haavevauvaa, on kesävaatetta....

Ja sitten loppukevennykseksi hiukan paskaa. Elikkäs meidän tuplien työntöaisan toinen säätöhärpäke antoi iltalenkillä periksi. Onneks ollaan lomalla ja vaunuja tarvitaan vasta maanantaina, joten jospa ehtis saada varaosan ennen sitä.

Nyt jatkan hiljaisuudesta naatiskeluani. Veetu on unilla parvekkeella ja Aatu touhuaa omiaan. Aaaaahhhhh.... Ihana rauha.....

4 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Nautinnollista hiljaisuutta! Täällä sitä ei kyllä ole, yksi pieni savolaistyttö parin pojan kanssa pitää kyllä siitä huolen :D
Toivottavasti rattaisiin löytyy osa!

Minttumaaria kirjoitti...

Voi kun minäkin saisin hiljaisuutta!! Kolme päivää oon sanonu miehuudelle, että tarttis saada vähän huilitaukoo. Mut ei oo vielä onnistanu... :) Nautiskelehan!!!!

Mut meikäläinen nauroi äsken kippurassa tuolle aikaisemmalle postaukselle "Yök, ei meille!". Näytin myös kerholaisneidille, et mitä tykkää. Ei tykänny!!! Mut voi hyvänen aika, mikä ihastelu oli Linnean huoneen kuvista. Arvaa miten meillä tullaan sisustamaan neidin huone?!? ;)

Minttu kirjoitti...

Minttumaaria: Voisin veikata vaaleanpunaista =)
Tuutteko ens viikolla kerhoon?

Minttumaaria kirjoitti...

Tullaan!!! ;)