11. maaliskuuta 2010

....

Piti tännään postata noita meitin välikausivehkeitä, mutta enpä kehtaa. Aamulla oli herätys ajoissa, jotta olis ehtiny edes vaatetta päällensä vetää ennen ku hoitomuksut tulee. Enpä kerenny, ku oli paljon mukavampi kääntää kylkee.
Hoitomuksut tarkoittaa tässä tapauksessa ystäväni lapsia neiti R 5 vuotta ja herra P 3 vuotta. Muksut on samanikäsiä Aten ja Linnean kanssa ja yhtä aikaahan niitä mahoissa kanniskeltiin. Neiti R on Attea 1 kk nuorempi ja herra P Linneaa 2 kk vanhempi.

Ystävälläni oli tännään heti aamusta sokerirasitus KYS:llä, joten kätevin oli puottaa muksut tähän meille ja hilpasta ite piikitettäväks. Meillä Ikkällä alko vuoro silleen sopivasti,ett se nakkas autolla rouvan tohon labraan.

Aamupalalla istuskeli sitten lauma ipanaisia. Pöytäkeskustelun aihe oli niinkin tärkeä, kun kenen synttärit on seuraavat, entäs sit sen jälkeen. Lopputulos on seuraavanlainen, ensin Aatu parin viikon päästä, sitten pitäisi syntyä neiti R:n ja herra P:n pikkusisko tahi pikkuveli, sitten juhlitaan herra P:ta, seuraavaksi vuorossa Atte ja Linnea, neiti R:n 6-v kinkerit seuraavaksi ja viimeisenä Veetun ekat kekkerit. Onhan tuossa juhlimista.

Aamupalan ja ruuanlaiton jälkeen olikin hyvä suunnistaa ulos. Kylläpä oli kumpparia, kurarukkasta, kurahousuja..... Ihmeen äkkiä ja helposti myö kuitenkin pihalle selvittiin. Ja voi sitä riemua, kun kuriksilla laskee noissa traktorin auraamissa mäissä. Puistoon ei ollut sitten mitään asiaa, kun siellä hanki oli näppärästi tohon polven päälle. Parit lumiukot kuitenkin saatiin väsättyä puiston viereen hankeen. Siinä vaiheessa Aatulla rupes keittämään kiinni ja päätettiin hippasta neiti R:n ja herra P:n äippää vastaan.

On se vaan kiva tulla sisälle kiljuvan nälän kanssa, kun uunissa oottaa valmis ruoka. Hyvä minä =). Syönnin päälle lapset jatko leikkejä ja myö kahviteltiin ja höpöteltiin vauvoista.

Ulkoilun, rentouttavan kahvittelun ja siivouksen päätteeksi on ihan mukava istahtaa koneelle. Ai niin, mulla aina keväisin iskee kauhee vimma sisustaa ja siivota. Vaatehuone sai tästä jo osansa ja Linnean huone. Eilen kattelin huvikseen kuopionkirppis.fi sivuston ostetaan palstaa ja siellä joku täti immeinen ehti parvisänkyä kokoa 80*200. Jee, nyt minä pääsen hyvällä omalla tunnolla eroon tuosta Aten männynvärisestä hirvityksestä. En nimittäin millään olis kehannu rueta hiomaan ja maalaamaan sitä. Nyt sitten Atenkin huone sai tuta kevätvimman. Ja kun Aten huone menee uusiks, niin sit joutuu "vähän" fiksaamaan myös eteistä ja meidän huonetta. Ja näin huomaamattani olenkin käynyt taas läpi koko huushollin =) =) Hullu? Jep, mutta ei anneta sen häiritä. Tarttisko joku muu Kuopion seudulla pyörremyrskyn tavoin liikkuvaa sisustusassistenttia???

3 kommenttia:

-Jassu- kirjoitti...

Jaaha, teräsrouva siellä sitä hoitaa muidenkin lapset siinä samassa, hienoa! Ja onhan niistä toisilleen seuraakin, sen kuin erotuomarina toimii. :-D Toista se on meillä, kun tämä yksi punttitakiainen on koko ajan pyytämässä jos johonkin leikkiin mukaan.

Kivoja leluja tuossa alemmassa postauksessa. Ja huh niitä teidän kenkä, haalari ym. varastoja.. On siinä vaate poikineen.

Minttu kirjoitti...

Jassu: Sillon kun täällä on kavereita lapsilla tuntuu kun niitä ei oliskaan. Siellä ne touhuaa omissa oloissaan. Siks on helppo luvata lapsenlikotusta =)
Onhan noita vaatteita. Mut ei kuitenkaan ku kaks haalaria per muksu. Pikku pojilla on paljon kaikkee ku monen vuoden säästöt jäänyt Atelta =)

Päivi kirjoitti...

Hauskaa löytää tällainen suurperhe-blogi. :) Täytyykin tulla vierailulle uudestaankin.

Kivaa viikonloppua!

-Päivi-