25. maaliskuuta 2010

Aurinkoenergiaa

Ehkä sitä energiaa tuli kuitenkin ammennettua enemmän siitä loistavasta seurasta. Vein isommat kerhoon ja "otin" mukaan kerhokaverin äipän kera pikku siskon. Kyllä se aikuinen kälätysseura vaan tulee aina niiiin tarpeeseen. Tätä lisää =)

Isompien mummolapäivän aikana en saanut kyllä sitten mittään aikaseks. Piti siivoomani, en siivonnu. Keksin että lähetäänkin pikku poikien kanssa perhekerhoon. Kivaa pääsiäisaskartelua ja Aatulle leikkiseuraa. Veetukin sinnitteli sitkeesti koko kerhon ajan hereillä. Kummasti nukutti pieniä miehiä kotia päästyä.

Sainhan minä sillä aikaa naputeltua taasen muutaman kohteen huutikseen.Oon tässä nyt pari päivää haudutellu ajatusta vaatteiden lykkäämisestä kiertoon. Ja kiitokset muuten kommenteista. Kyllä ne nyt on vaan käytävä laatikko kerrallaan läpi. Ulkovaatteet päätin kyllä säästää, jos mitä nyt säästyy ehjänä. Onpahan sitten ainakin ne kakkoshaalarit jo jemmassa. Tokihan siitä määrästä vaatetta tulee jäämään osa jemmaankin. Ei tosin Linnean vaatteista, suurin osa menee myyntiin ja ne ihanimmat oottamaan kummin ihanaisen Omppuliinin kasvua. Tuota vaatehässäkkää en tosin pääse aloittamaan ennen ens viikkoo.

Meillähän on Aatun ja Joonaksen juhlat lauantaina. Ja minullahan on ollut ainakin koko tämä viikko aikaa tehä kaikkee pientä, aatellen ettei sit kaikki olis tekemättä viimesenä päivänä ja iltana. Noooh.... En oo alottanu mitään, mut eikös hyvin suunniteltu oo jo puoliks tehty? Lupaan laittaa kohta koneen kiinni ja edes siivota ennen huomista. Huomenna nimittäin pittää käydä kaupoilla, paketoida poikien lahjat, askarrella aurinko ja muutamat kukkaset, ettiä uima-allas ja pallot, leipoo ja täyttää kakkupohja, tehä petit vierailevilla tähdille.... Ai hitto pitäähän nekin vierailevat tähdet hakea. Ööööö..... Tää lähtis nyt kiltisti siivoomaan ettei huomenna tule pää vetävän kätteen.

1 kommentti:

Suvi kirjoitti...

Niin tähänhän olin ihan alun perin kommentoimassa, kun sitten huomasinkin tuon tunnustuksen, niin meinasi unohtua tämä kommentointi kokonaan :D. Kiitos vielä tosi paljon tunnustuksesta, se oli ihan ekani, eli siis tosi tärkeä minulle!

Kovasti sinulla tuntuu olevan hommaa siellä. Tsemppiä ja toivotaan että tulee mukavat juhlat lauantaina!