8. elokuuta 2011

Työminä

Arvaukset oli hyviä, vaan kaikki män mehtään =)
Peruskoulun jälkeen hain ja pääsin lukemaan lähihoitajaksi. Olin vain aivan liian nuori niinkin vaativaan ammattiin ja lopetin koulun kesken. Tämän jälkeen lähdin opiskelemaan hitsausta. Jätin senkin koulun kesken ja aloitin ravintola-alan työt. Hitsaushommia tein kuitenkin sivutyönäni ex-mieheni yrityksessä 4 vuoden ajan. Ravintolatöitä jatkoin Aten 1-vuotissynttäreihin asti. Tässä välissä olin töissä myös S-Marketissa, jossa työskentelin melkein joka tehtävässä mitä vähittäistavaraliikkeessä on. Myöhemminkin tein keikkaluontoisena hommia samaisessa S-Marketissa kassantätinä.
Aten täytettyä vuoden aloitin hommat Tiimarissa. Tätä työtä tein kunnes Linnea ilmoitteli tulostaan. Senpä jälkeen olenkin ollut kotiäitinä.

Nyt minulla olisi 3 vuotta aikaa pähkäillä mikä olisi se lopullinen ammatti ja työ mitä haluaisin tehdä. Ravintolahommat ovat mielenkiintoisia ja työ vaihtelevaa. Työajat vaan on ihan pyllystä. Kaupallinenala kiehtoo edelleen, joten voipi olla että sinne tieni vie. Sen tiedän ettei hoiva-ala ole minua varten.

2 kommenttia:

Niinu kirjoitti...

Kaupan alalla on muuten nykyään myös aika kakat työajat...ja tulosvastuullisuus! Ei välttämättä kukaan usko kuinka paljon painostusta ihan vaan S-marketin kassakin joutuu kokemaan kun liike ei tee tarpeeksi tulosta...siitä on inhimillisyys kaukana.
Nauti nyt kotiäitiydestä, kolmessa vuodessa työelämässäkin voi olla jo tapahtunut muutoksia parempaan!

Minttu kirjoitti...

Kaupanalan työajat on tosiaan muuttuneet kökömpään suuntaan. Olihan se melkosta tuloksen tahkoomista jo sillon aikoinaan kun S-Marketissa olin. Nyt vaan tahti on kiihtynyt. Mutta oli se mukava palkanlisä, kun sai tehtyä tulosta kaupalle =)