23. elokuuta 2011

Huoh!

Väsyttää tää pakkaaminen ja loppua ei ihan heti näy. Tai on näyttävä, perjantaina nimittäin starttaa muuttoauto ekalle rundille kohden maalaismaisemaa. Tarkoitus olis tehä muutto kokonaan tulevana viikonloppuna.

Tänään allekirjoitettiin paperit. Tutustuttiin taloon lähemmin, tutkailtiin pihaa, pähkäiltiin ilmastoinnin ja lämmityksen saloja, saatiin pikaopetus paskakaivon hoitoon...

Huomiselle olis luvassa sähkösopimusta, jätesopimusta, koulukyytien varmistelua, pakkaamista, pakkaamista ja vielä kerran pakkaamista.

Pakollinen tauko onneksi iskee Aten päästyä koulusta ja nää suuntais Aten kummitätskyn kanssa Bilteman kautta kahveelle.

Netti muuten sit pimenee 1.9. alkaen ja uuden avauksen ajankohdasta ei ole tietoa. Joten muuttopostauksiin saattaa mennä tovi.

Ihanata omenantuoksuista syksyä kaikille!!!!

6 kommenttia:

Sirkku kirjoitti...

Kerroitkin vissiin, mutta millä se talo lämpiää?

Anonyymi kirjoitti...

Onnea kovasti uudesta kodista! Aivan upeat maisemat teillä ja kaunis talo (kurkin tuolta alta). :)

-Poikien tyyliin Mia-

Suwi kirjoitti...

ou nou nettipimennos ei oo kivaa, Mut odottelen sit sitä postausta ja kaikkee uusii sisustus tuulii yms. yms. =) Niitä on aina kiva ihailla! :)

Minttu kirjoitti...

Sirkku: Talo lämpiää päätalon kautta keskuslämmitystyyppisesti hakkeella.

Mia: Kiitos. Maisemat on kyllä aivan upeat. Ja talo, huoh =)

Suwi: On meillä onneks puhelimissa netti, mutta ei niillä paljon blogata tai naamakirjailla. Sisustustuulet puhaltaa taas niin ettei meinaa pysyä pipo päässä =)

Kassukka kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin!! :) Mä oon "lyhyen" elämäni aikana muuttanut niin usein, että oikeen kaipaan sitä pakkaamista ja uuteen taloon asettumista :D Nyt olen asunut pisimpään samalla paikkakunnalla 8v ja samassa talossakin jo 7vuotta..huh! :D

Tilda kirjoitti...

Paljon onnea uuteen kotiin!Olen täällä käynyt kurkkimassa,mutta olen onneton jättämään kommenttia...ihanaa,kun toiveet ja haaveet toteutuvat,eikö!:)