14. elokuuta 2011

Synttärihumua

Koulut alkoi. Ja Atella ja Linnealla oli synttärit. Atte täytti 7 samana päivänä kun koulut alkoi. Pientä koululaista jännitti, äitiä tosin tais jännittää enemmän. Koulunpihassa ei enää ollutkaan niin kauhee jännitys, löytyi heti vanhat kaverit ja velipoikakin oli odottamassa koulutaipaleen alkua. Koulupäivän jälkeen tärkein kerrottava oli se että sai olla Joonaksen kanssa välkällä =)
Seuraavana päivänä tuli jo kirjojakin, Aapinen ja matikkaa.

Synttäreitä juhlittiin tänä viikonloppuna porukalla ja parin viikon päästä on sitten luvassa lauantaina ensin Aten kaverit ja sunnuntaina Linnean. Tässäpä kuvia juhlista.
Aten kakku oli mansikkavanilja täytteellä


Linnealla puolestaan oli mustikkavaniljaaSiitä mökistä, ei saatu sitä. Alkuun harmitti, mutta nyt jo pää pystyssä kohti uusia seikkailuja. Tyttöjen huoneen sisustus on hyvällä mallilla, siitä tuonnenpana kuhan saa ensin valmista.

3 kommenttia:

kassu kirjoitti...

saako udella et tiiättekö mix ette saanu sitä mökkiä? sil vaan kyselen et me kun on ihan kotia kotia etiskelty niin muutama on menny sivusuun sen takia kun ollaan laps perhe ja vuokranantajat on asenteella "kyllähän tämä on teidän kokoselle perheelle varmaan vähän pieni" ja meillähän on "vaan" 3lasta...tuntuu et nykyään kuvitellaan et lapsille pitäs olla omat huoneet heti yx vuotiaasta ja tämäkin kokosella perheellä neliöitä ainakin 100. et hohhoijaa...no etsintä jatkuu...

Minttu kirjoitti...

Ei aavistustakaan miksei saatu. Voi olla tietysti että lapsiluku ratkaisi. Olen kuullut kanssa tuon kommentin pienuudesta.

suvi kirjoitti...

Ihana mekko teidän pikkuisellanne:)Ja kaikkea hyvää koululaisten koulutielle...Meillä alkaa koulut vasta huomenna:)