19. tammikuuta 2011

Hömppää väliin

Välillä pitää vetästä väliin ihan tyhjänpäivästä.
Tuli tuossa justiin mieleen kun omat synttärit on tänään että täyttihän se tää blogikin jo vuoden ja jo ennen joulua. En vaan ole saanut aikaiseksi mitään sen kunniaksi. Jospa sitä sitten kun tää raskauskooma hellittää... Enpä olisi aloitteassani uskonut että vuosi tulee täyteen ja vielä ylikin =)
Kiitokset vaan teille kaikille jotka ootte täällä käyny kurkkimassa ja välillä kommentoimassa.

Sitten palaamme sarjaan hömppää. Äitini oli pyörähtänyt kirpparilla ja löytänyt parit jutut Hillalle.


Äiti sattu löytämään Hillalle samanlaisen mekon ku Linnealla. Äippä ei tosin muistanut että Linnealla on tuo mekko =) Kiva saada tytöille samanlaiset mekot jo hetalkuun.


Parit paidat. Linnealla oli vauvana tuon vasemmanpuolen paidan kuosilla body.


Ensi kesään paita/hame setti ja paita. Paitaan pitänee katella henkkamaukalta leggareita kaveriks.

Henkkamaukallekin on tullut tehtyä taas ajoissa kesähepeneistä tilausta. Ihania mekkoja taasen tytöille, pojille melko köyhä valikoima. Pojille onneks menee pitkälti viime kesän vehkeet.Menis kyllä varmaan tytöillekkin, mutta kun en muista nyt kesävaatelaatikon sijaintia....

Sitten parit jutut huutiksesta.
Nyt alkaa Hillankin mekko valikoima olemaan kohillaan. Vielä sieltä huutiksesta taitaa olla tulossa joitamia mekkoja koossa 56-68. Eiköhän noilla tovin pärjää...


Ja tämä Tutan 32 vuotta vanha unelma löytyi eilen äipän luota =) Täysin uutta vastaavassa kunnossa oleva trikoinen unipussi =) Olen kuulemma saanut tämä lahjaksi kun synnyin.


Laitetaan nämäkin tähän samaan hömppään mukaan. Elikkä ne neulomani makkarasäärystimet. Linnealle näistä tuli justiin passelin kokoiset, mutta ei noita nuken jalassa olevia voi Hillalle laittaa. Hyvä kun sopivat edes nuken jalkaan. Mutta onpahan nukkeäidillä ja vauvalla nyt sitten samikset =) Lisää lankaakin tuli ostettua alesta. Ne olikin sen satsin viimeset hyvän väriset langat. Nyt sitten oottais tuolla pussissa pinkkiä ja mustaa mohairlankaa visioo. Ehkä vois kokeilla jotain bolerohässäkkää tahi pipoa.... Ei voi vielä tietää.


Atte halusi kuvaa omista polvilämppäreistä. Reilummat vois tehä jemmaan, kun lankaakin taitas olla justiin sen verran vielä jälellä.

Siinäpä sitä hömppää tälle illalle. Katellaan mitä sitä seuraavaks keksii ja millon =) Mukavat viikon jatkot...

3 kommenttia:

Kikka kirjoitti...

Ihan tolleen sivumennen mainitsee synttärinsä, PÖH!!, tuulettaahan sitä pitäis ;)

Onnea ihan hirveesti!!!

Suwi kirjoitti...

Hienot säärystimet! =)

Heli kirjoitti...

Blogissani on sinulle tunnustus : )