26. tammikuuta 2011

Kuuluu jos kuuntelee

Eipä tänne kummia, kotona pyöritty tympiintymiseen asti. Nyt vois olla jo toiveita selätetyistä taudeista.
Lapsilisä päivänä tietysti tuhlattu rahat. =) Pääsin vihdoin sinne Prismallekkin. Aikaa nyt ei ollut päätä huimaavan paljon, mutta sitäkin tehokkaammin tuli syynättyä alerekit. Mukaan tarttui alusvaatteita ja unisukkia -70%, Aatulle löytyi vielä viimeinen hevisauruksen collarisetti -50%. Oli vain kaksi settiä jälellä ja toinen onneksi ukkelin kokoa. Nyt pieni dinosaurusfani on tyytyväinen. Meillä ei tuosta Hevisauruksesta tiedetä tuon taivaallista, mutta ne dinot =)

Ja onneksi myös siellä miesten puolella oli alet kohillaan. Ei Ikkä hoputtanut selän takana koko ajan ja sai itsekkin mukaansa farkut =)

Aten akuuttia housupulaa on nyt helpotettu Lindexin avulla. Kesähepeneet pistetty tilaukseen Henkkamaukalta ja Ellokselta ja lisäksi Ellokselta lähti alen puolelta mukaan ensi talveksi toppaa Atelle ja Linnealle. Henkkarilla oli taas niiiiin ihania mekkoja ens kesäksi =)

Tää vois rueta täällä jo pikku hiljaa poksahtelemaan. Pakkasin jo Hillan osalta sairaalakassin ja nämä lähti mukaan:

Siinäpä tämän hetken kuulumiset eli ei niin mitään uutta auringon alla. Aurinko muuten paistaa aivan ihanasti =) Pakkasta on rapsakat -20, mutta sisällä on mukavan lämmintä.

Mukavaa loppuviikkoa!

5 kommenttia:

Suvi kirjoitti...

Suloiset vaatteet on Hillalle pakattuna <3. Tsemppiä raskauden loppumetreille!

xxxxx kirjoitti...

Voi onnea, siis sulla on jo 37 vk:a täynnä? Miten se aika menee niin nopeasti..vaikka toisaalta, sun olotilassa jokainen päivä kuluu ihan liian hitaasti;-).

Tsemppiä ja jaksamista kovasti sinne arkihulinan keskelle. Kiva että pääsit vähän humputtelemaan, se piristää mieltä kovasti!

Anonyymi kirjoitti...

Ai teillekkin on tulossa Hilla?

Meille jäi vauvan työnimi päälle yli 2v sitten ja täällä asuu touhukas Hilla neiti:)

Annu kirjoitti...

Voi, mee jo, että päästään ihailemaan vaaleanpunaista nyyttiä<3(lue: kuvia sit heti kehiin:))

Minttu kirjoitti...

Johanna: Kiitos, tsemppiä rupeaa jo todella tarvitsemaan =)

Aamunkukka: En ymmärrä mihin tämä aika häviää =) Nyt tosin tuntuu just nuo päivät viikoilta.

Anonyymi: Meille olis tullu Hilla jo Aatusta ja sitten Veetusta, mutta poikia kun rupes lappamaan niin joutu vähän oottelemaan =) Tytölle oli ihan ehotonta että tulee luontonimi, kun Linnea on vanamon latinan kielisestä nimestä, Linnea Borealis.

Annu: Menisin kun pääsisin =)