7. tammikuuta 2011

Hiltsu pimpulalle

Tänään istuin puolet päivästä koneella ja yritin löytää mieleistä neuleohjetta villahaalariin. Ei löytyny ei. Äitini löysi parikin ohjetta lehdistä ja Prismalla käydessä pähkäilin lankoja. Päätin kuitenkin tehä kierroksen lastenvaatepuolella ennen lankaostoksia ja se kannatti. No en toki saanut villahaalaria, mutta fleece saa luvan toimia nyt yhtä hyvin. Ja sitä paitsi Hillan fleecehaalarin hinnalla en olisi edes saanut niitä mieleisiä lankoja ja kun vielä parit uudet puikotkin olisi pitänyt ostaa.


Näitä Zalekuan haalareita en ole aikaisemmin nähnyt meidän Prismalla, eikä näitä nyttenkään kovin montaa kappaletta ollut. Koot näytti olevan 68-80 senttisiä tässä värissä ja olis siellä ollu vaaleensinisiäkin mutta niitä en sen tarkemmin syynännyt =) Nuo tumput on Cirafia, eikä niitäkään ole aikaisemmin näkynyt. Väri sekä haalarissa että tumpuissa on just eikä melkein. Im löövin it.

Postitäti toi tänään tullessaan huutiksesta löytämäni haalarin koossa 56 ja sillon "lomapäivänäni" hain Lindexin paketin jossa oli reilumpi haalari sit koossa 62. Eiköhän myö näillä tämä talvi selvittäne.


Yksivärinen tikkihaalari siis Lindexin alesta ja tuo ihqupihqu sienihaalari huutiksesta.

Mian blogista justiin luin että Lindexille olis tullu pojille muitakin värejä housuihin kuin harmaa ja musta, joten pitänee alkuviikosta tehä pientä tilauksen poikasta meidän poikien vaatekaappien täytteeks. Olen ihan tympiintynyt jo mustaan ja tummansiniseen, harmaa nyt vielä menettelee. Prismalla bongasin tyttöjen alerekistä Aatulle paidan. Väri oli vaan niiiin loistava.


Ja nuo paidan ohuenohuet raidat eivät ole vaaleanpunaisia vaan vaaleanruskeita. Harmi ettei tätä ollut enää Atenkin koossa.

Minä kökin taasen iltaa yksin issesseen. Ikkällä on kyllä vapaa ilta, mutta se läks nuapurin setän kanssa tuohon meidän paikalliseen pelamaan biljardia. Menköön, mutta saa luvan lähtee ipanaisten kanssa pihalle tänä viikonloppuna että saan rauhassa kesyttää tämän kaaoksen, ainakin hetkeksi =)

Nytpä toivottelen mukavat perjantai illan jatkot, vetäsen villasukat jalkaan ja kampeen punkkaan pötkölleen.

4 kommenttia:

Suwi kirjoitti...

Tuo vaaleanpunainen sieni haalari on PARAS! <3 =)

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Googlettelin hakusanalla "Lindexin haalari" ja löysin tämän. Syynä googlettelulleni on se, että olen ostamassa Tori.fistä juurikin tuon vaaleanpunaisen Lindexin tikkihaalarin! Kuva vaan on siellä niin epäselvä, ja etsin googlesta parempaa.

Tämä on pari vuotta vanha postaus joo, mutta muistatko yhtään paljon tuo haalari maksoi? Ja mille keleille se on hyvä (kuinka paksu se on)? KIITOS! :)

Minttu kirjoitti...

Tuo haalari on edelleen käytössä, ystävän tytöllä. Menee n. -15 pakkasille asti jos laittaa villaa tai jotain väliin. Ton haalarin ovh tais olla 24,95. Toki jos haalari on paljon pesty, ei saata kestää ihan noin kovia pakkasia.

Minttu kirjoitti...

Tuo haalari on edelleen käytössä, ystävän tytöllä. Menee n. -15 pakkasille asti jos laittaa villaa tai jotain väliin. Ton haalarin ovh tais olla 24,95. Toki jos haalari on paljon pesty, ei saata kestää ihan noin kovia pakkasia.