27. tammikuuta 2011

Sarjassamme joutavalla aina jottain tiettää

Kun tää raskaana olo on niin pirun lepposaa ja lempeää, niin päätin aloittaa vaatehuoneen siivouksen ja huutisurakan. Tyhjensin jo jokunen päivä sitten Linnean vaatekaappia ja piti etsimäni myös se kesävaatelaatikko sieltä vaatehuoneesta. Ikkähän oli alunperin sitä mieltä että Linnean vaatteet jätetään oottamaan Hillaa, mutta tein tuossa pienen laskutoimituksen. Linnean kaapeista tyhjenee keskimäärin 4-5 banaanilaatikollista vaatteita vuoden aikana ja neitokaisille tulee ikäeroa 4,5 vuotta. Mihinkähän minä mahdan säilöä ne laatikot? Vielä kun pitäisi siinä sivussa säästää Joonakselta Atelle, Emmiltä Linnealle, Atelta Aatulle ja Aatulta vielä Veetulle. Tein itsevaltiaan päätöksen ja lähes kaikki, niitä ihanimpia lukuunottamatta lähtee joka jampalta kiertoon. Myöhän hukutaan vaatteisiin, jos kaiken jemmaan ja ostan kuitenkin jokaiselle aina jotain uuttakin. Käytän edelleen huutista myös ostamiseen ja kirppareillakin tulee kierreltyä ettei tarvii siellä kauhistella ja pyörtyillä, miten kauheesti meillä tuhlataan!

Mutta nyt siis sain päivitettyä huutikseen keväälle ja kesälle hepeneitä tytölle koossa n. 104. Kipaseppa sivupalkista kurkistelemaan. Nämä sieltä paketista löytyvät ainakin:Sain tunnustuksenkin, mutta siihen on pakko palata myöhemmin. Tämän mamman nukkumaanmeno aika oli ja meni jo....

Viikonloppuja!

1 kommentti:

Katja kirjoitti...

No mä kans laittaisin kiertoon heti. Meillä aluksi säästin, mutta hutijuttu kun lapset olikin ihan erimalliset ja sitten kun ne muutaman vuoden vanhat vaatteet vei kirpparille niin nehän oli jo auttamattomasti vanhanaikaisia. Että nyt laitan kiertoon heti ja ostan uutena, tai käytettynä sitten kaikille omat vaatteet. Minusta se jopa saattaa säästää rahaa kun uudemmista saa aina paremman hinnan käytettyjen markkinoilla.