4. tammikuuta 2011

Lomalla

Tää olis nyt lomalla. Sunnuntainahan myö käytiin Ikkän kanssa siellä elokuvissa kahestaan. Oli kuulkaa hiljasta ja rauhallista. Ihanata!

Tänään vein kolme isointa mummolaan. Mummolla on kaikkee muuta kun vapaapäivä =)
Sit myö Veetun kanssa pärtsättiin kahestaan kaupungille. Veetun kummitätikin pääsi yksin mukaan. Pyörähettiin parit alet ja sit kahveelle herkuttelemaan. On se kumman rauhallista vain yhden kanssa. Ei kaatunu yksikään limppari tai kenenkään pulla ei puonnu lattialle tahi kukaan ei vetäny kilareita kun tolla on isompi pulla kun mulla =)

Nyt äippä bloggaa ja viipotin istuu kahen kännykän kanssa sylissä touhuamassa. Meillä on ihan hiljaista... Melkein menee korvat lukkoon.

Ja tälläsiä myö löydettiin:
Hillalle henkkamaukkaa ja lindexiä


Linnealle lindexiä


Atelle Seppälää ja lindexiä. Tuo musta möykky on korvaläpät. Pojat kun on ollut kateellisia Linnean läpille, niin nyt saivat ihan omat.


Aatulle Seppälää ja lindexiä. Meillähän pottaillaan, joten parit uudet McQueen alkkarit on paikallaan =)


Äippäkin sai itelleen sukat =)Kylläpä harmitti Lindexillä ettei ole joitamia kokoja pienempää kaliiberia. Olis ollu vaaleanpunainen Hello Kitty huppari ja siihen housut alessa naistenpuolella.

Lisäksi Joonakselle löytyi Seppälästä yhet collarihousut.


Ja nämä uudet suihkukaverit on yhteiseks. Sisällä molemmissa suihkusaippuaa.

Nyt myö käydään Veetulin kanssa päikkäreille ja sit jos lähtis hakemaan Aatun jo kotio, Atte ja Linnea jää vielä yöksi mummolaan.

Mukavaa tammikuista päivää kaikille!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mukavia ostoksia. Kyllähän se on niin et sen ekan muksun kanssa silloin tarvi muka niin omaa aikaa ilman lasta ja nyt kun lapsia on monta, niin se yksi menee ihan siinä sivussa ja ihan mielellään ottaa mukaan, vaikka pääsisi yksinkin...=)Huomasin et meillä on la yhtä aikaa, miten olet jaksellut? minä olen jo niin vaivainen, että tuntuu kuin olisi synnytys jo lähellä. Tsemppiä loppumetreille! terv. laiska kommentoija, kohta neljän äiti

Minttu kirjoitti...

Anonyymi: Nämä raskausajan vaivat vaan tuntuu kertaantuvan joka kerta. Liikkuminen alkaa olla yhtä tuskaa, lantio tuntuu irtonaiselta ja paukkaa ja rutisee, selkä on ihan muussia.... Kyllähän tuota jo joutais synnyttämään =D Tsemppiä sillekkin suunnalle. Laitahan viestiä kun pääset masukista ja saat sen omaan sänkyyn =)