28. huhtikuuta 2010

Aurinkoa kera kuravellin

Eilen oli ihan kökkö päivä, ensin sato vettä sitten räntää. Yöks!!!

Onneksi tämä aamu alkoi auringolla. Kyllä taas sielu lepää. Heti aamusta piti sitten ponkasta pihalle. Kattelin ikkunasta, että puisto olis kuiva, joten lenkkaria ja välikautta päälle. Enpäs sitten viittiny hiukan sitä katsettani laskea ja tarkastaa tuota omaa pihaa oven edustalta.
Vein Aten ja Aatun edeltä pihalle, Linnealla kun oli taas "hiukan" hankaluuksia pukemisen kanssa. Sielläpä oli oven edustalla vastassa pieni lammikko. Sanoin pojille ettei lammikkoon saa mennä. Eipä tietenkään.
Takas ylös pukemaan Veetu, äippä ite ja avustamaan neiti sättärää kiukkunsa keskellä. Tässä välissä soi puhelin ja ihanainen ystäväni ilmoitti heille varatun asunnon meidän naapuritalosta. Juhuuu!!!! Huippuu!!!! Pääseevät vasta perjantaina kahtomaan, mutta se huusholli on peruskorjattu täysin vasta vuosi sitten ja tää sijainti, the best, kaikki lähellä, mekin. Joten jospas myö nyt sit saadaan ihanaiset tuohon nurkille.
Ja takaisin pukemisen pariin. Onnistuttiin saamaan meille lopuillekkin vaatteet niskaan ja ulos. Alaovella huikkasin pojille tulevani ihan just, haen vain vaunut. Ja Aatuhan ei tietenkään ollut käynyt lammikossa, no juu. Se oli sitä toiveajattelua, ulkona ootti ukkeli polviin asti uineena. Ihan vaan silleen pikkusen kuulemma kahlaili lammikossa.
En jaksanut repiä stressiä, kiitokset ihanaisen puhelun. Hain tyynenä vaunut Veetulle, pari kassillista hiekkaleluja ja pihalle. Atte on onneks jo sen verta iso että vaunujen heijjaus onnistuu tovin aikaa. Takasin ylös ja Aatulle uutta kuivaa päälle. Laitoin kumpparit jalkaan ja vetäsin vielä kosteussuojarukkasetkin. Eipähän tarvii ihan heti olla uudestaan vaihtamassa.

Vihdoin puistoon ja aurinkoon =) Ihme sakkia täällä kyllä asuu, ilma on ku morsian niin ei sitten ketään puistossa. Onko se perhekerho muka oikeesti niiiiin ihana paikka???? Ei minusta ainakaan. Vesisateella eri juttu, mutta ei täällä turhan usein tuosta auringosta saa nauttia.

Luulin että Veetu heräilis, joten patistin sitten 1,5 tunnin puistoilun jälkeen meidän sakin kotia kohti. Eihän se mitä heränny, joten nyt sai sitten luvan kanssa nauttia siitä lammikosta. Ja kyllähän siitä nautittiinkin täysin rinnoin.Ei ihan heti uskois, mutta tuo valkoinen hattu on edelleen valkoinen. Ihmeiden aika ei ole ohi.
Postisetä toi postia meidän ollessa vielä ulkona, joten setä säästi selkäänsä ja antoi postit jo alaovella =)


Huutiksesta Gymboreen tunika uutena.


Ihana pallollinen velourtunika/mekko. Tämäkin huutiksesta uutena.
Ihan kun meillä olis huuhdeltu kurasia vehkeitä. Linnea on saanut taas luvan ottaa nukkea ulos, joten vaunun pyörätkin pitää huuhella.

Nyt tää lähtee pähkäilemään huomisen naamiaisasuja kerholaisille.

5 kommenttia:

Sani kirjoitti...

Tääl satoi eilen lunta :(.
Nyt onneki komeaati aurinko paitsaa, joskin tuulee kylmästi, joten ei kauaa viitsinyt ulkoilla...

On ne pyykkitelineet ikeasta (haaparannan), sellaset kokoaitse jutut taas, mut hintaakin vain 150kruunua, ei paha kun samantyylisiä katselin aiemmin muualta ja hintaa oli 75e....
Älyttömän painavaa pyykkiä jos laittaa, niin ylös vetäminen käy työstä, mut tuollaiseen lastenvaate kuivattamiseen just täydelliset :).

Katja kirjoitti...

Hieno ilma teilläkin. Meillä tahtoo olla ettei aamupäivisin ehditä ulkoilemaan. Sitten iltapäivästä ollaankin lähes koko päivä jos sää vaan sallii :)

Vauhtivekaroiden äiti kirjoitti...

Kaunis ilma oli kyllä tänään, vähän kylmä tuuli vain. Meilläkin on ihan toiveajattelua, että pojat eivät menisi lätäkköön.. ;)

-Jassu- kirjoitti...

Ihania uutisia sait tänään! Eihän sitä moisten uutisten jälkeen tosiaan jaksa ressata pienistä mutasotkuista. :-)

Kivoja huutislöytöjäkin!

xxxxx kirjoitti...

Heh heh, just noita "pieni pyrähdys lätäkössä" leikkejä sitä meilläkin..
Auringonpaisteesta saa kyllä ihanasti voimaa, vaikka miten väsyttäisi. Mitä ne mokomat menivät vapuksi sadetta lupailemaan?

Ja meidänkin pojilla on huomenna päiväkodissa naamiaiset kera vappukekkereiden;-) Mukavaa ja rentoa vappua teidän Poppoolle!