6. huhtikuuta 2010

Sata, sata, sata......

Oonpa sitten jorissu täällä kokonaista 100 kertaa. Taitais olla arvonnan paikka teille jotka ootte täällä jaksaneet meikäläisen turinoita käydä lukemassa. En vaan oo vielä päättänyt että mitähän sitä arpois????? Pitänee pähkäillä sitä vielä ja jatkaa turinoinnilla.

Piti tekemäni suuren suuri ostopostaus, kun on tullu shoppailtua. Mutta enhän minä enää muista mitä oon ostellu ja millon =)

Ihan nyt sit jää näihin pariin juttuun, jotka on mieleen jääny hyvinä löytöinä. Meillä oli täällä Kuopiossa koko pääsiäisen Citypörssi-niminen kirppari auki ja siellähän tuli sitten käytyä kaksikin kertaa. Ja koko sakilla =)
Tälläsen minä ooooon aina halunnu. Ei tällästä prinsessaunelmaa vaan siis kertakaikkiaan voinu jättää ottamatta mukaan. Olisin aina pienenä halunnu barbeille jotain vastaavaa, mutta en saanut. Onneksi minulla on edes tuo yksi pieni prinsessa, jolle näitä ostella. Ei neitokaisella ole edes vielä barbeja, mutta eiköhän sekin asia korjaannu pian =)


Tämäkin kiipesi koriin mukaan ihan huomaamatta =)
Neitokaiselle löytyi kesäksi vuorettomat kumpparit. Toiset löytyy jemmasta, mutta koko on sen verta reilu ettei maha sopia vielä tänä kesänä. Sukkikset on kappahlista alekorista. Se oli se kahen kesken Aten kanssa-reissu, ku Kappahliin eksyttiin.


Farkkujen ylpeä uusi omistaja.


Elloksen Outletista tilasin Atelle takin ens talveen. Hintaa oli huimat 18 euroo =)

Ajatus pätkii kiitettävästi, kun neiti R ja herra P on meillä leikkimässä. Välillä pitää kattoo mitä ipanaiset puuhaa, niin ei oikeen pysy ajatus kasassa. Tuolla sakilla onneksi leikit onnistuu aivan loistavasti, eikä riitoja ole vielä ollut koskaan. Tytöt leikkii kotista ja pojat ajaa kilpaa mopoilla. Melu on korvia huumaavaa, mutta sehän meinaa vaan että lystiä on.

8 kommenttia:

Sani kirjoitti...

Hi, kuulostaapa tutulta, tällaista mä olen aina halunnut :D. Minä kans olen ostellut Ellalle kaikkea sellasta mistä itse pienenä haaveillut, mukava ku saa "elää lapsuuttansa" uudestaan ;),

Suvi kirjoitti...

Oi mitä löytöjä! Upea linna ja ihkut nuo vaaleanpunaiset kumpparit! :)

Wiltsu kirjoitti...

Voi vitsit mikä linna!!! Ja kumpparit! Mä olen myös iloinen, että meiltäkin löytyy yksi tyttö, jolle voi ostella kaikkea sellaista, mitä itse ei koskaan saanut ;)

Suwi kirjoitti...

Oo mailman upein linna!!!! Vähänkö oisin kuollu onnesta muksuna jos oisin ton saanu! =) Mulla oli semmonen Barbien pinkki iso talo muksuna, mut ei se ollu noin ihq. ;)

-Jassu- kirjoitti...

Hyviä löytöjä! Kirpparilöydöistä tulee aina niin hyvälle tuulelle - kierrätys kunniaan!

Minttu kirjoitti...

Wiltsu ja Johanna: Noi kumpparit kustansi kokonaista 2,5 euroa, joten Ikkän estelyistä huolimatta ne lähti mukkaan =)

Suwi: Vähänkö oooon kateellinen. Mulla ei ollu muksuna minkäännäköstä barbitaloa. Mut oli mulla sentään vaaleanpunainen avoporsche barbeille ja sit meidän taloyhtiön hienoin nukkekoti. Mistä tulikin mieleen, pitäis tehä siitä oma juttu joku kerta.

Kikka kirjoitti...

On siinä linnalla näköä ja kokoa, mikäs on äiteen prinsessan leikkiä laittaessa.

Ja äiteelläkö on tästedespäin aina aikaa yhteisille leikeille ... ;)

Suwi kirjoitti...

oi se borschekin on varmasti ollu hieno! =) Mulla oli semmonen tila-auto tyylinen auto barbille :D se oli kans iha huippu ku siin tuli mukana sinne taka penkille semmonen pienen lapsen turvaistuin =) sen barbin pikku tytön shellyn. kunnon perhe leikit pystyyn siis :D