16. huhtikuuta 2010

Sataa, sataa ropisee....

Täällä satoi yön, aamullakin vielä tuli vettä. Mutta luvattu mikä luvattu. Fleeceä, haalaria, kurahousua...... Kylläpä teki hyvää käydä pihalla. Lapsilla oli tosi hauskaa puistossa. Pitihän minun se kamerakin ottaa mukaan, mut en muistanu. Ja laiskuuttani en jaksanu sitä lähtee hakemaan. Uusi sadetakkini on ihan loistava =)

Ikkä on nyt kotosalla ja päikkäriaika olis sopivasti käsillä. Taidan käyttää tilaisuutta hyväksi ja lähteä lämmittämään varpaita peiton alle. Ikkä lähtee illalla taas ajoon ja huominen remutaan lasten kanssa keskenään.


Ja mitä tekee äippä ja lapset, kun isi on poissa? No vetää silmät viiruna herkkuja. Isommat on saanu jo yöppärit päälle. Äippä ei ihan vielä ehtiny Aatua auttamaan, ku veljpoijjalla oli näläkä. Atte on muuten jo luovuttanut herkkujen osalta.
Tuo teksti ennen kuvaa on aamupäivältä, ennen päikkäreitä. Enhän mä mitään kerenny nukkua. Sen että kampesin punkan pohjalle pötkölleen, niin jo oli asiaa puolella porukkaa. Sit ku sai isommat hätisteltyä, niin pienet ukkelit jo heräs. Puuhailtiin porukalla vielä kotihommia ennen Ikkän työvuoroa.
Lapset oli hiukka ihmeissään, ku Ikkä läks töihin ku Pikku Kakkonen alko. Normaalistihan se on menny jo ku myö herätään.

Onneks tää ilta ei ollu niin kylmä ja harmaa ku aamu. Päästiin naminhakureissulle ihanassa auringon paisteessa. Lakosta huolimatta tuo meitin K-Kauppa oli auki ja saatiin herkkuja. Auringon innoittamana kierrettiin sitten pieni lenkki lammen ympäri, samalla katastettiin joko on sorsat tullu. Palajamme lammelle jahka siellä hippasen paikat kuivaa, oli toinen puoli lammen lenkistä ihan vesivelliä.

Veetulla oli ihan omat herkut =)

Meillä lapset on untenmailla ja vain pyykkikone huutelee äippää. Käyn kippaa vielä läjän kuriksia narulle ja sen jälkeen..... Tää mamma alkaa pelata ihan vähäsen Super Mario Brosia.

2 kommenttia:

-Jassu- kirjoitti...

Ihanaa arkea teilläkin!
Pitäisi itsekin lähteä vastaamaan pyykkikoneen kutsuhuutoihin.. On taas kertynyt pyykkiä ollessani työreissulla. Meillä kun minä suorastaan kiellän miestä pesemästä Nellin pyykkejä, menee ihan mitä vaan samaan koneelliseen...

Mukavaa viikonloppua!

Minttu kirjoitti...

Jassu: Hyvää viikonloppua sinnekkin. Meillä Ikkä EI saa koskea pyykkeihin. Se onkin sit ainoa asia, johon ei muut osallistu. Nykyään eivät edes enää saa lajitella, vaan pyykit jätetään kasaan kylppärin lattialle =)