26. huhtikuuta 2010

Hävis

Nimittäin se aika viikonloppuna. Lauantaina sato koko päivän lunta. Atte ja Linnea meinas menettää jo toivonsa kevään suhteen. Sen puoleen meinas usko loppua jo iteltäkin. Onneks sunnuntai alkoi ja loppui ihanalla auringonpaisteella.
Perjantainahan minä nappailin muutaman sidukan ja kyllä tekee gutaa ottaa muutama hyvässä seurassa. Noitten siidereiden kanssa en olekkaan koskaan joutunut tekemään reklamaatiota, mutta kerta se on ensimmäinenkin. Yksi noista siidereistä nimittäin haisi siinä tölkissä aivan karmeelle. Ikkä kaatoi sen sitten tuoppiin, koska pähkäiltiin että jos vika olisikin siinä tölkissä, eikä itse juomassa.

Kylläpä jäi se sidukka juomatta. Väriero on selkeä, haju aivan kaamee, makua ei edes uskallettu testata. Se ällökejuoma vasemmalla. Nyt sitten on tehty reklaa siihen suuntaan ja mielenkiinnolla jäämme odottamaan mitä tuleman pitää.
Ikkä kävi lauantaina muuten vaan tuossa meidän lähikaupalla, josta tuo siiderikin ostettiin. Jutteli siellä sitten henkilökunnan kanssa ja kauppa antoi jo veloituksetta yhden vastaavan juoman meille. Kehoittivat kuitenkin vielä ottamaan yhteyttä valmistajaan.

Lauantaina tämä pieni mies teki katoamistempun.


Veetu oli muitten kanssa "leikkimässä" pikku poikien huoneessa. Isommat lähti jo muihin hommiin, mutta kun Veetu tuntui viihtyvän annoin sen touhuta kaikessa rauhassa. Jonkun tovin päästä alkoi kuulua naukuminen. Huoneessa ei vaan näkynyt ketään, ääni kyllä kuului. Pieni ukkeli rassu oli sitten pakitellut Aatun sängyn alle peränurkkaan asti. Siellä se kolluutti päätään sängyn pohjaan eikä päässy eteen eikä taakse.

Sunnuntaina Atte lähti oman isänsä kanssa isänäidin luo ja kotiutuu vasta tiistaina. Linneaa otti se homma aivoon ihan huolella, joten neiti hoiteli ittensä puhelimen välityksellä iltapäiväks ja illaks mummolaan, minun vanhemmille. Reippaita lapsia =)

Ikkä on ollut vapailla torstaista asti ja lähtö reissuun on vasta tännään illasta. Tätä tilaisuuttahan piti heti käyttää hyväksi ja polkastiin Linnean kanssa kartsalle pärtsää. Ihana viettää välillä kahen kesken aikaa lasten kanssa.

Tässäpä nyt ne lupaami Prisman reissun saaliit ja lisäksi äippä-Linnea reissun shoppailut.


Lenkkareita -15%. Ihan kun tuo 15 % nyt tuntuis missään, mut onhan se tyhjää parempi.


Lisää sormikkaita. Inhoan hämiksiä ylikaiken, enkä ymmärrä miten meidän pojille kertyy noita hämähäkkejä.Poistorekkihän pitää käydä katsastamassa joka kerta. Tällä kertaa mukaan tarttui housut Atelle (ylin kuva) ja Linnealle mekko, paita ja sit shortsit kesään. En suinkaan ole ainoa joka sen poistorekin plaraa aina läpi. Tässä mummon löytö.

Ai ai Lindexiä kun laittaa noita alelappusia tulemaan. Nyt sitten oli "pakko" käydä tuhlaamassa yksi -30% lappu.
Neidin itsensä valitsema mekko ensi kesän juhliin. Tällä onkin hyvä juhlia kun ei ole liian hieno esim hiekkiksellä käydä kyläilyn ja juhlinnan lomassa pyörähtämässä."Äiti, äiti ota näistä minun uusista sukistakin kuva. Oota minä vaihan vielä noi yhet." Nuo kuvassa olevat violetit sukat on myös uudet.Ja nyt minä vihdoinkin alan oppia, että myös itselleen saa ostaa vaatteita.


Gina Tricot:lta paita, maksoikin huimat 4,90. Lisäksi muutamat pyllynpeittimet. Taidankin pyörähtää tuolla Ginalla toistekkin. Kiitokset vaan Lauralle ja Suwille, enpä olis ilman teitä sinne edes mennyt. Ihania ootte =)

3 kommenttia:

Essiina kirjoitti...

Onpa tosiaan aika huima ero noissa sidukoissa! Mitä opimme tästä... Älä koskaan osta vain yhtä sidukkaa, kun se voi olla vaikka pilalla ;-)

Ja tuo Lindexin mekko on aivan upea!

Katja kirjoitti...

Lähetä tuo sama kuva sinne siideripanimolle. Ihan antaa kyllä aihetta reklamaatioon.

Nätti mekko Linnealla, hyvin valittu :)

Eve kirjoitti...

Opin taas lisää suomea. Mieheni sai selittää mitä tarkoittaa "kartsalle pärtsää".. :) Täälläkin juhlamekolle pian tarvetta, taidan poiketa Lindexilla.. Meidän nuorimmaisen pelottavin katoamistemppu vei tytön reilun vuoden ikäisenä iso-siskon parvisänkyyn, onneksi ei yrittänyt itte alas vaan alkoi äännellä...