30. huhtikuuta 2010

Eihän minun pitäny....

....mutta ku käytiin Aten kanssa Postilla. Posti toi tullessaan nämä huutislöydöt.


Prinsessalinna sai lisää asukkaita. Ja kuka on sanonu ettei pojat leiki nukeilla? Minusta tuo ritari on parempi ku ne muoviset Batmanit ja muut örväkkeet.

Lindex on ihan liian likellä postia. Sieltähän oli tarkotus käydä kattomassa Atella kevätjuhliin housuja ja sit yöppäriä. Yöppäriä ei löytyny, mutta....Mulla oli jo kädessä Atelle housut hintaan 17,95, mutta sit huomasin ett kaikkien alerekkien päälle oli laitettu lappu "OTA 2, MAKSA 1" Tämä tarjous koskee siis VAIN oransseilla alelapuilla varustettuja vaatteita. Nuo kuvassa olevat housut löytyi juurikin siitä alerekistä =) No hintaa 4 euroa ja jos kerran saisin toisen tuotteen samalla rahalla, niin pitihän ne kaikki rekit plarata.


Shortsit Atelle ja Aatulle, hintaan 4 euroa. Siis molemmat yhteensä. Ihan ku kuulkaa kirpparilla.


Tää olis niinku se kaveri, ett saa ne Aten housut 4 eurolla. Linnealle mekko. Oikeestihan tuo on tunika kokoa 122, mut ei kerrota kellekkään.


Linnealle shortseja. Muistelin että aikalailla samanlaisia olis jo jemmassa, mutta 4 euron hinnalla näitä vaan nyt ei voinu jättää kauppaan.


Tämä oli mielestäni se THE LÖYTÖ. Bamsen sadetakki koossa 86 kummin rakkaalle Omppuselle. Hintaa oli vaan 10!!!! Ja tämähän nyt sitten olis niinku pariton, joten kaveria kaipais...


Tätä hiplailin jo aikasemmin, mutta nythän se löysi kaverin. Aatulle. Hyvin samanlainen ku Joonaksen yks jossain aikasemmissa teksteissä ollut vaaleenpunanen henkkarin paita. Tuo väri on syvempi, sama kuin Linnean noissa Shortseissa.


Eihän Veetuakaan sovi unohtaa. Nämä oli ota 3 maksa 2.


Veetu tarttes sukkia ja nää nyt oli sit ainoat normihinnan ostokset.


Näille nyt ei oo mitään selitystä. Ota 3 maksa 2. Otin kokoa 116, joten meneevät mekkoina/tunikoina kesällä ja koko ens talven pitkähihasen päällä. Siis jos jaksan katella noita niin kauan. Mut olivat niin kertakaikkisen ihanan värisiä.

Siinäpä sitä vappua. Meillä Ikkä lähtee töihin iltasilla vailla kuus ja tullee vasta huomenna aamusella. Vappu jätetään suosiolla juhlimatta. Jos sää sallii huomenna vois aatella käyvänsä torilla. Huom!!! Vain, jos sää sallii. Nyt on kylymä ja satteista.

HAUSKAA VAPPUA KAIKILLE!!!!!!!!!!!!!

6 kommenttia:

Suvi kirjoitti...

Oi miten upeat huutislöydöt! Lindexiin sitä itsekin aina herkästi eksyy..

Hauskaa vappua!

Katja kirjoitti...

Hienoja löytöjä Lindexiltä. Mukavaa Vappua sinnekin!

Eve kirjoitti...

Hyviä löytöjä!
Hauskaa vappua!

Mia kirjoitti...

Mahtis löydöt! :)
Minäkin tein Lindexiltä tuolla osta 2 maksa 1 alella, nimittäin Fixin takit.

Hansu kirjoitti...

Hauskaa Vappua teille!

Minttu kirjoitti...

Mia: Meidän Lindexillä oli jälellä enää yks fix:n takki, kirkkaanpunainen ja sekin kokoa 140. Vähän turhan reilu koko meidän sakille. Enkä minä juurikaan osta vaatteita noille vieraileville tähdille. Siellä päässä kun Emmille ostetut jotenkin mystisesti katoavat. Turha tuottaa lapselle pettymystä. Joonas jo pitää sen asian kanssa puolensa, mutta Emmi ei vielä osaa.