18. huhtikuuta 2010

Ai ai

Ja heti se rankasee, ku suunsa avaa että tahti hidastuu. Täällä on yöstä lähtien satanut vähän väliä räntää ja on kylymä. Oli siitä jotain hyötyäkin toki, että keli on pyllystä. Saatiin siivottua koko huusholli. Nyt taas passaa sotkea.Mä oon viime päivät pähkäilly noitten huoneitten kanssa, ku ei ne meinaa nyt valmistua ikänä. Aten huone on viittä vaille valmis, ei puuttuis enää ku muutamat tippuneet tähdet, pari reikää seinään.... Miten niitten tekeminen vaan nyt on näin hankalaa?
Linnean huoneessa puljasin sitä järjestystä, ei sekään enää miellytä. Jouduin erinäisten pissivahinkojen takia heivaamaan pienemmän patjan peeaholle ja nyt se sänky on jo sit jatkettu täyteen 180 sentin mittaansa. Ei oikein toimi tuon uuden järjestyksen kanssa. Haluaisin sinne huoneeseen valkosia lipastoja tai jotain. Sais näppärästi siihen päälle noi nukkekodit ja prinsessalinnat. Mut minkälaiset, mistä ja millä hinnalla? Rahaa ei just nyt olis.
Pikku poikien huone ei vaan edelleenkään ota tuulta alleen. Verhot puuttu, kalusteet tökkii, taulut puuttuu.... Kun ei sen huoneen kanssa oo mitään visioo, niin hankala lähtee edes ettimään mitää kalusteita.
Meidän huoneesta tuli sitten varasto. Joo, siellähän myö edelleen Ikkän kanssa nukutaan, mutta muuten tavaraa on ruennut kerääntymään. Sit kun se huone on pienen pieni, niin ohhoijjaa mikä roihala. Haluaisin sinne oikeen sängyn, en mitään jenkkisysteemiä tahi runkopatjaa vaan ihan oikean sängyn. Tila ei vaan taida antaa periks. Oon sit jättäny sen huoneen oman onnensa nojaan.

Tökkii sen puoleen koko huusholli.... Tämän päivän lehessä oli Vuokrataan -palstalla tälläinen ilmoistus: Likolahti 5h+ k+ s+ takkahuone+ kodinhoitohuone+ pyykinpesutila+ 2p 182 m2, 1220 e/kk. Vakuus 2 kk. Kyseessähän on siis omakotitalo tai oikeemmin paritalo. Talon edessä tien toisella puolella on Kallavesj. Torille matkaa 4 kilsaa, lähimpään kauppaan reippa kilsa. Tilaa olis, remontoida saa, oma piha, yks ainoo naapuri..... Mutta ne ihan pienet miinukset tässä hommassa on tuo vuokratakuu nyt ihan ekaks. Mistä hitosta revästään tähän hätään 2440 egee??? Ei nyt ollu tuolla pankkitilillä saldo ihan likikään 2000, hyvä jos siellä 20 on. Sit sen asunnon kunto, remontoida saa, mut ku se pittäis laittaa uusiks koko talo kivijalasta kattoon. Vuokranantaja kuitenkin tulee sitten vastaan vuokrassa. Sitten tuo sijainti, Likolahti on teollisuusaluetta, joten siellä ei sitten oo mittään tai kettään mailla halmeilla. Päivällä jyrää isot autot naapurissa ym. Taidan tyytyä kärvistelemään tuon parvekkeen kanssa ja oottelen sitä lottovoittoo.

6 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Huimalta kuulostaa vuokra, etenkin jos vielä remppaamaan joutuu. Mitäs jos laittasitten lehteen vuokrataan ilmoituksen?
Sää on täälläkin jos nyt ei pyllystä niin läheltä. Aurinko paistaa, välillä tulee räntää ja tuuli puhaltaa niin ettei kohta ole kattoja :)

Minttu kirjoitti...

Meillä on nyt hyvä asunto vuokralla ja oikeestaan tuo talon vuokra on halpa. Meillä on nyt 107,5 m2 ja vuokra on vaan 100 euroo halvempi kun tuon talon =)
Kuhan kahtelen noita, ku iskee armoton ketutus. En oikeesti halua muuttaa tästä mihkään.

Kikka kirjoitti...

Ai muillakin on makkarit varastoina, tää ilmottautuu samaan jengiin!!

Olen päättänyt saada tän meidän huushollin jonkinlaiseen tolkkuun ennen töihinpaluuta. Kamojen laittoa rankalla kädellä kierrätykseen, muutamia uusia huonekaluja, tekstiilejä uusiksi, huonekalujen uudelleen järjestämistä...

Olohuoneessa ollaan viimeviikko huhkittu, kyllä tää tästä, pikkuhiljaa...

Mieluiten kyllä muuttaisin tästä pois, mutta elämän tosiseikat "pakottaa" tähän jäämään noin kolmeksi vuodeksi.

Laura.Ny kirjoitti...

Minttu, elä kahtele niitä ilmoituksia :)

Päivi kirjoitti...

Kyllä se sit jossain vaiheessa kolahtaa, se oikea kämppä. Vaikka tiiän, ei se tossa vaiheessa lohduta, kun vanhat seinät ärsyttää. Mutta jaksa silti uskoa. :)

Tännekin luvattiin jo loppuviikoksi sadetta. BUU!

-Päivi-

-Jassu- kirjoitti...

Voi sua kun edes menit niitä ilmoituksia katselemaan!

Pysytte nyt vaan siinä, jos kerta sijainti on hyvä ja muuten mahdutte. Kohta alkaa kunnon kesä ja sittenhän te olettekin ulkona aamusta iltaan, mitä väliä minkälaista sisällä on. :-D