23. helmikuuta 2010

Superäiti olo =)

Ai että oon niiiin tyytyväinen itteeni ja aikaansaannoksiini tänään. Pyykkiä on nyt pyöritetty jo kolme koneellista,lusmuilin nimittäin lempihommastani pari päivää.
Sain vihdoin ja viimein maalattua pikku poikien huoneen seinät toiseen kertaan. Vedin ja työnsin vaatekaapin paikalleen, pakastin on taas kohillaan, sängyt paikoillaan, matto lattailla. Siis mä jopa imuroin ja luuttusin sen pömpelin.
Mietinnässä olis nyt sit se lopullinen teema tohon huoneeseen. Seinät on kermatoffeeta ja efektiseinästä tulee mieleen hiekkaranta. Ehotin ekaks ikkälle merta. Olis kiva laittaa sellasia kala- ja mustekalatyynyjä, merieläin verhoo ja sit Ikkä luonnollisesti tekis sellaset seinähyllyt meriteemalla. Ei menny läpi.
Nukuttaessani pikku ukkoja,joista ei sit kumpikaan nukkunu, tuumailin uutta teemaa. Vähän vois jo olla haisua,mut pitää vielä kehitellä.

Oon nyt sit muutenkin puunaillu pitkin huushollia. Kaikennäköistä tavaraa sitä kulkeutuu paikasta toiseen.


Niinku esimerkiks tää ruuvimeisseli. Kukahan tätä on tarvinnu kylppärissä? Siellä kun ei oo ensimmäistäkään ruuvia, joita tuolla meisselillä vois ruuvailla.


Onneks noita siivoushommia ei tarvihe tehä yksin. Tältä kaverilta hävis vaatteet koko ajan,joten lopulta annoin periks. Onhan Aatulla jalassa Salama McQueen alkkarit. Siinä syy miks muut vehkeet ei pysy päällä. Pyykkikone taas piippailee,joten eikun jatkamaan hommia...

4 kommenttia:

Hansu kirjoitti...

Meillä oli siellä vanhassa kodissa sellainen kalahuone! Oli meriseinää ja fisusia =) Se oli tosi ihana ja lapset tykkäs kovasti!

Söpö pieni imuroija =)

Sani kirjoitti...

No jopas olet ollut ahkera :)
Ja ihana siivousapuri!!

Suwi kirjoitti...

ihanaa! Mekin ollaan täällä siivottu ihan hullunlailla uutta tulokasta ajatellen =) Siinäpä nää päivät meneekin järjestelyissä.. jahka joskus syntyiskin nii ois jees :D

tyttötiimi kirjoitti...

No mut pitäähän se tavarat kädestään johonkin laskea. Siihenhän ne sit unohtuu-väärään paikkaan ,väärään huoneeseen.

Ei sitä kannata hienoja kalsareita piilottaa vaatteilla jos noin mieluiset on. Loistava siivousapulainen.