24. helmikuuta 2010

Sairastuvalta

Tää otsikko on nyt in vähän joka puolella. Voihan kökkö.

Atte ja Linnea läks eilen mummolaan taas yökyläilemään. Puhelin soi sit puolen yhen aikaan yöllä, Atella kuume 39,3 ja hankala hengittää. Tuumailtiin tovi äitini kanssa puhelimessa ja kun lääkkeet on sielläkin,niin päätettiin katella aamuun. Tietysti jos hengitys edelleen hankaloituu Kysin reissu olis eessä.
Soittelin sit aamulla mikä siellä on vointi,niin hyvinhän se loppuyö oli Pronaxenin voimin menny. Hain sit molemmat kottiin het aamukahveen jälkeen.

Onneks Aatun kummitäti on näillä leveysasteilla lomailemassa ja kyläily meille sattui tälle päivälle. Ei harmittanu lyhyt mummolareissu enää, kun ovikello soi. Mehuteltiin ja herkuteltiin ja leikittiin sitten porukalla. Kummi ehtii vierailulle vielä perjantaina ennen kotiin lähtöä.

Loppupäivä onkin rakenneltu pikku potilaan kanssa legoilla. Nyt on paloautoo, poliisiautoo, sähkölaitoksenautoo... Menee paikat ihan jumiin, ku kökkii kolmisen tuntia lattialla väsäten legorakennelmia.

Pittäis rueta pähkäilemmään synttärikakkua ja muita herkkuja viikonlopuks. Vierailevat tähdet saapuvat taas perjantaina ja nuoremmalla olis 6 vuotis synttärit. Oikee päivähän oli 21.2. Lahjakaan ei oo ihan varma.
Ja tonne Ärrällekkin pittäis saaha ihtesä kammettua, olis nimittäin henkkamaukan paketti siellä oottelemassa. Mitähän minä tilasinkaan???

Taidanpa kuitenkin kammeta ihteni tohon sohvan nurkkaan kattoon töllöö. Joutaahan tonne ulos joku toinenkin päivä.

3 kommenttia:

Suwi kirjoitti...

Paranemisia sinne!! Mulla puutuu jalat tosi äkkiä nyt ainaki jos kökin tuol lattialla Dublojen keskellä :D ei ennää kykene!! ;)
Mut kivahan niistä on tosin rakennella vaikka ja mitä poitsujen kaa!

Katja kirjoitti...

Paranemista sinnekin!

Mia kirjoitti...

Paranemisia potilaalle ja onnea sankarille!