18. helmikuuta 2010

Ihanata aamua

Toooosi ihanata aamua kaikille =) Meillä onkin takana huippu hyvin valvottu yö. Siitä hiukan tuonnempana.

Saihan ne meidän supersankarit huoneensa viimein sit siivottua ja päästiin aarrekorien kimppuun.
Lapset leikkasi,liimasi,näpersi ja väkersi.
Ja näin hienoja synttäriylläreitä ukki tulee saamaan.

Linnean naisellisempi näkökulma.

Aten kollaasit. Annoin lapsille mainoksia ja sanoin että leikelkää kuvia joista ukki tykkäisi. Atella on paljon sellaisia juttuja,joista tulee kyllä isäni mieleen =) Pitääkin laittaa muksut tekemään sama homma muidenkin isovanhempien synttäreiden lähellä.

Illalla sit vähän leivottiin toscakakkua ja saunottiin. Veetulta pestiin hiukset,ne muutamat,eka kerran shampoolla. Äippä kun lykkäs kupoliin vähän parafiiniöljyä.

Äipän pieni parafiinipallukka =)

Ja se yö... Aatu oli jo illalla vähän nunnukka ja oli mielellään sylissä. Saunan jälkeen ei tarvinnut unta houkutella,vaikka ukkeli oli vetässy päikkäreitä pari tuntia. Puolenyön aikaan kuume sit nousi. Se kuume huiteli liki 40 yöllä ja ukkeli pyöri sängyssä ku väkkärä. Onneks heräs sen verran ett sai annettua Pronaxenia ja vettä. Kolmen jälestä Aatu nukkui tosi hyvin,mut Veetu rupes kikkailemaan. Ikkä läks ajoon jo kuudeks,eli herätys heti viiden jälkeen. Heräsin siihen herätyskelloon ja olin hereillä siihen asti ku Ikkä läks. Kerkesin just nukahtaa,niin Veetu pomppas. Ukkeli takasin punkan pohjalle ja takasin Aatun viereen. Nukahin ja Aatu päätti ett nyt olis sit aamu. Atte oli jo vahtimassa millon alkas Pikku Kakkonen ja Linneakin kampes tukka pystyssä ylös.
Kahvia koneeseen ja hitaasti käynnistellen. Veetukin tuntuu pulisevan omassa sängyssään,joten oikeen mukavata päivää kaikille. Myö ruetaan kahtelemmaan elokuvia ja oottelemmaan Ikkää kottiin ja sit lääkäriin. Ei nimittäin huvita lähtee tohon Kysille kävellen,kippeen muksun kanssa ja mittarissa lukema -23,6.

3 kommenttia:

Sani kirjoitti...

Voi ei :(, paranemisia sinne!!!

shaoli kirjoitti...

Voi jösses, miten siellä voi olla noin kylmä?

Mä harrastan oppilaiden kanssa tuota lehtien leikkelyä, tehdään sanoisa moderneja runoja. Se on tosi hauskaa! Pakko ollut itsekin vääntää muutama aina...

Suwi kirjoitti...

Täällä Kuopiossa ainaki tuntuu tosiaa että ON kylmä! hurrr :D Vai mitä Minttu ;) saas nähdä miten mä sit sen pienen vauvan kaa ulos ikinä pääsen jos nää ilmat jatkuu kauanki