19. helmikuuta 2010

Mummon ompeluksia ja anoppilan aarteita

Mittarilukemaa tänä aamuna, -24,1. Joten rattoisaa talvipäivää sisällä.

Tässä "jouten" ollessa voikin postailla mummon ompeluksista.


Linnealle mummo teki tälläisen ihanan liivimekon,kaavat oli Ottobreen.


Samaisesta ruusukankaasta mummo tekaisi Millille ja Emma-Liinalle kevääksi kaupunkitakin ja hatun.Mikki puolestaan sai vihreää kevääksi, tehosteena pirteä oranssi.Millille ja Emma-Liinalle kietaisubody ja "farkut".


Kaikille yhteiseksi perusvaatetta.

Ja sitten anoppilan aarteiden kimppuun. Ihastelin viikonloppuna anopin lamppuja,ne kun on suoraan 60-luvulta. Anoppi totes ett mullahan on kuule vaatehuoneessa lamppuja,joilla ei tehä enää mitään. Jeee!!!! Minä roudasin sitten tälläisen ihanuuden Linnean huoneeseen.

Toisen ihanuuden roudasin kottiin eiliseltä reissulta. Siitä ei oo kuvia,kun se on edelleen hyvin pakattuna tuolla kaapissa. Siihen lamppuun joutuu tekemään vähän sähköhommia,uutta johtoo ja katkaisin tsydeemiä. Otan siitä sit kuvia,kuhan Ikkä joskus joutaa laittamaan sen kuntoon ja paikalleen.

Eiliseltä reissulta mukaan lähti lisäksi kaksi muovikassillista ruokaohjeita. Ikkän mielestä ne jo olemassa olevat olis riittäny. Mut,hei.... Eihän yks banaanilaatikollinen ohjeita riitä mihinkään. =) Olen laskeskellut,ett jos tekisin yhden ruuan per päivä niistä ohjeista,meillä ei syötäis samaa ruokaa kahta kertaa pariin vuoteen. Pitäis vaan rueta tekemään,mut jotenkin aina kampeen siihen perinteiseen makaronilaatikko/makkarakastike linjalle. Mutta vielä minä joku päivä sen homman alotan... Ehkä jo huomenna...

5 kommenttia:

Vauhtivekaroiden äiti kirjoitti...

Minäkin aina keräilen ruokaohjeita, mutta sitten tulee tehtyä vain niitä tuttuja ja turvallisia ruokia..

Kiva lamppu :)

Sani kirjoitti...

Ihania vaatteita! ja tuo lamppu, wau :)

xxxxx kirjoitti...

Mä nauroin ääneen täällä kuvitellessani sua sen reseptikätkön äärelle;-) Ei vaiskaan, olet sä mainio; siis tuolla tavalla tulisi taatusti syötyä monipuolista ja vaihtelevaa sapuskaa.

Ja lamppu on hieno-tuo lasikupu on tosi kaunis!
Mukavaa viikonloppua, toivottavasti pakkaset hellittää;-).

suvi kirjoitti...

Maailma on täynnä,pilvin pimein erilaisia leivonta-ja ruoka-ohjeita.Samasta ruuastaki saattaa olla kymmeniä eri versioita!Silti se on aina välillä mukava kokeilla jotain uutta:)Ehkä minäkin sitten..kun on aikaa enemmän;)
Noi vanhat lampun varjostimet ovat kauniita!

Morticia kirjoitti...

Onpas teidän mummu kätevä käsistään, tosi ihania vaatteita tehnyt. Meidän mummu vähin neuloo Ipanalle mutta koot on vähän mitä sattuu ei aina ei voi käyttää. :(

Mulla on myös ruokaohjeita pilvin pimein, silti niitä samoja turvallisia perusruokia yleensä tulee väännettyä. Just jouluksi heitin yhden kansion ja pienen laatikon ohjeita menemään, sellaisia joita muinoin sai kerätä postitse.