4. helmikuuta 2010

Kirppistelyä

Tänään piti mun serkun tulla meille kylään mut sille tulikin toinen meno,joten saadaan vieraita vasta huomenna. Pikapuhelun jälkeen olin saanut kirppistelykaverin itselleni. Vein isommat kerhoon ja suunnistin pikku poikien kanssa kaupunkiin. Ystäväni oli jo odottamassa kera kuuman kahvin. En olekkaan aikaisemmin juonut kahvia keskellä toria =).
Eihän se kirppis vielä auki ollut johon oli tarkoitus mennä,joten tapettiin aikaa Kappahlissa. Se oli sitten taas tooooosi halpa reissu.


Atelle alen loppurippeistä löytyi uusi kylpytakki mummolaan. Muutamat hatut pojille. Itelleni löysin rintsikat,ne kun oli kaikki nyt Kappahlissa kympillä.

Selvittiin myö sinne kirpparillekkin. Kyllä on huonoks menny tuo Kuopion Tavara Meri. Hyllyjä on tullu lissää ja ne on sit ahettu niin pieneen tillaan,että tuplilla liikuminen oli ihan tuskaa. Paljon oli tyhjiä myyntipaikkoja,siitäkin huolimatta oli ihan tuottoisa reissu.


Linnealle Lassieta välikauteen koossa 110. Menee varmaan syksyllä. Ei ihan lemppariväri,mut 8 euron hinnalla olen valmis tinkimään.


Linnealle muutamat jutut. Nuo korvat on kaikille yhteiseks. Noita rooliasujuttuja tarttuu mukaan aina ja joka paikasta,jos hinta sattuu kohilleen. Nyt korvat kustansi 50 senttiä.


Kummin Omppuselle löytyi ensitalveen Kuomat eurolla. Ja vähän Helo kittya sinnekkin suunnalle.


Tällä reissulla ei äitikään jäänyt ilman. Toi pallopaita on lyhythihainen. Ihan ens kesää aattelin,ei kyllä oo aavistustakaan minkähän kanssa tuota pidän.
Ja nyt se löytöjen LÖYTÖ. Tämä säästi minulta vähintään 50 euroa.Tämä ihana lime valaisin käy Aten huoneeseen kuin nenä päähän. Näin ollen siirrän Aten huoneessa nyt olevan lampun pikku poikien huoneeseen,siellä kun lamppua ei ole. Ja näin säästettiin taas sievoinen summa,kun ei tarvii kaupoista ehtiä mieleistä.

6 kommenttia:

Minttu kirjoitti...

Mitähän aikaa tuo bloggerin kello kulkee,tuo kun näyttäs tietokonneen kellon olevan jo 13:45.

suvi kirjoitti...

Mielenkiintoista ois käydä penkomassa paljon puhuttu tavarameri:):)Oothan sinä ihan mukavasti löytäny sieltä vaatetta...Meillä se tarve on hiukkasen isompaa ja ne on jo kirppareilla hakusassa toden teolla!

Minttu kirjoitti...

Joo,ei siellä ollu Atelle mitään,elikkä 116 tahi isompia.

Katja kirjoitti...

Huikee löytö toi valaisin!
Just tänään veis kirpparille erän vaatetta. Luultavsti ne vanhaan tyyliin ne 116-128cm vaatteet menee päivässä parissa kaupaksi. Vaan auta armias kun pitäisi itse niitä omilleen löytää. Ei ole missään!

Mia kirjoitti...

Hyvä löytö tuo valaisin!, olisi ollut juuri meillekin sopiva. :)

Niinu kirjoitti...

Kivasti oot löytöjä tehnyt!
Itse tuhlasin lauantaista pari tuntia kirpputorilla ostamatta mitään...alkoi taas harmittaan lumppujen myynti ja naurettavat hinnat(kun alestakin saa uuttaa halvemmalla!)
Ja tosiaan, vähemman siellä kukaan myy 140-150-senttisiä vaatteita...