1. helmikuuta 2010

Alen loppurutistus

Nyt se sitten on tehty, viimeinen rutistus aleen. Mieli ja kukkaro keveni kummasti tämän aamuisen kaupunkireissun jälkeen. Vietiin isommat kerhoon ja lähettiin pikku poikien ja ystäväni kanssa kartsalle pärtsään. Kyllä sitä kummasti kerkii puolessatoista tunnissa kiertää kauppoja ja hävittää rahaa =)


Linnealle löytyi Seppälästä parit alusasusetit. Seppälässä oli sukissa,sukkiksissa ja leggareissa ota 3 maksa 2,joten mukaan läksi 4 sukkikset ja parit sukat. Ja Lindexiltä ponnareita.


Seppälän alesta tuo tunika. Henkkamaukalta sitten normihintaan parit perus paidat mekkojen alle ja kevääksi Hello Kittya.


Atelle löytyi Seppälän alesta paita ja niitä sukkia =)


Aatulle Seppälän alesta löytyi ensi talveen haalari -50%. Ja niitä sukkia. Henkkamaukalta normihintaan peruspaitoja. Eipä oo kuulunu siitä huutiksen paskahaalarin myyjästä mitään. Tais tulla takkiin se ostos.


Näitähän minun piti oikeesti mennä vaan ostamaan. Elikkäs Veetulle unihaalareita Lindexiltä ja Henkkamaukalta. Ja lisäks noita ruokalappuja kuolanehkäisyyn =) Noi Lindexin yöppärit oli ihan normihintaan,mutta kun liittyi nyt Lindex-klubiin sai alea kaikista ostoksista. Liityin tietenkin heti =)


Löysin minä itellekkin jotain henkkamaukalta ja raaskin jopa ostaakkin kun hinta oli kokonaista 3 euroa. Toinen ihana harmaa paita normihinnalla jäi kauppaan,kun enhän minä tarvii vaatteita. Tuon paidan väri on oikeasti tummavioletti. Ja ponnareita Lindexiltä.

3 kommenttia:

Hansu kirjoitti...

Kivoja ja värikkäitä löytöjä! :) Joo, tuo rahan kulutusnopeus voi joskus hirvittää kun ehtii jopa alkaa ajattelemaan ostojaan kotimatkalla. :D

suvi kirjoitti...

Vautsi!Hienoja löytöjä:)

Minttu kirjoitti...

Kyllähän tuo hirvitti,kun tosiaan ehti aatella. Mut kaikki on tarpeellista =)Eikä Ikkäkään,ihme kyllä,pahemmin repinyt pelihousujaan. Totesi vaan ett pitihän se arvata,et sinä voi ostaa vaan kahta yöppäriä.