15. joulukuuta 2009

Kun kerran aloitetaan....

....sairastetaan nyt sitten oikein urakalla. Eilen jo aamupäivällä tuntui että pää täyttyy räästä. Ihanaa,joopa joo. Siivosin sitten kuitenkin Linnean huoneen,ainakin melkein. Linnea viihdytti Veetua ja Atte auttoi. Aatu oli unilla sen aikaan,kuume taas nousussa.



Loppu päivä menikin sitten Aatua hoitaessa ja siivotessa kuumeesta johtuvia oksennuksia. Onneksi nuo kuumelääkkeet on tosi tehokkaita ja sai kuumeen illaksi laskemaan. Olo oli itsellä jo ihan syvältä ja poikittain,mutta mitäpä ei kunnon perheen äiti tekisi perheensä eteen. Leivoin sitten vielä korvapuusteja. Voi elämän kevät että pitää olla ihmisen tyhmä. Aatulla nousi taas illalla kuume ja eikun pronaxenia huiviin. Arvata saattaa että pikku mieshän virkosi kuin duracel-pupu ja jaksoi viihdyttää ikkää ja äitiä melkein puolille öin. Kun siltä Aatulta viimein saatiin taju kankaalle =) olikin turha haaveilla lämpimästä saunasta rakkaan kanssa. Sainkin nukkua sitten ruhtinaalliset pari tuntia ja Aatu kampesi väliin. Luovutin sitten 4 maissa koko sängyn ikkälle ja Aatulle ja menin pikku poikien huoneen lattialle "nukkumaan".

Aamu on lähtenyt ihan mukavasti käyntiin,pannullinen kahvia ja joulukalenterit. En tosin ollut vielä niin tajuissani että olisin kerennyt ikuistaan sitä reimua mikä joka aamu on kotitontun kalenterin kanssa. Jospa yhden otoksen saisin ennen joulua. Tänään yllätykset oli pyykkikoneessa ja saunanlauteilla. Kuvakalentereihin ehdin mukaan vasta poikien kanssa,Linnea oli nopea kuin elohopea tänä aamuna. Aatukin on jo paranemaan päin,joten ei kuvaaminen enää luonnistu.



Tarkkaa puuhaa tää kalenterin aukaisu.



Onhan varmasti kaikki aukaistu?



Mitään ei tehdä meillä yksin =)



Kyllä minä vielä joku päivä tonne kiipeen....



Jeeessshhhhh..... Terveenä jälleen =)



Oman kalenterin kimpussa.



Ja äippä sit aatteli ett Veetu nukkuu nyt aamu-unet. Veetupa olikin toista mieltä.

1 kommentti:

Mia kirjoitti...

Suloisia tuohuleita! :)