8. joulukuuta 2009

Shoppailtua

Nyt ne sitten olis viimeinkin kaikki joululahjat ostettu ja suurin osa jopa paketoitu. On tässä tullut viime aikoina shoppailtua "hiukan" kaikkea muutakin. Tuntuu että kaikki lapset kasvaa ulos vaatteistaan yhtä aikaa. Onneksi justiin joulun alla,niin voi edes osan laittaa pukin piikkiin.

Tänään piti käydä vielä ostamassa ikkälle synttärilahjakin. Tuli sitten pyörähdettyä Kontissa,jossa on nykyään ihan törkeet hinnat. Osan saat uutena halvemmalla,ku Kontista käyettynä. Mutta tein kuitenkin halpojakin löytöjä,ei niinkään tarpeellisia,mut ku halvalla sain =)Näitä Luhdan pyyhkeitä olen himoinnut jo jonkun tovin,mutta koska hinta on ollut, ei niin tärkeälle, turhan kallis on jäänyt hankkimatta. Mutta nyt sain nuo Kontista hintaan 2,5 egee ruskeat ja egellä nuo turkoosit.Lupasin ja vannoin joku tovi sitten ettei meille tule enää yhtään ponia lisää. Joulukalenteriin sorruin kuitenkin ostamaan niitä pieniä ponyville-poneja ja nyt nämä söpöläiset saivat meiltä uuden kodin. Tuo siivoussetti ostettiin ihan vaan sen takia kun oli uusi ja taisi maksaa kokonaista 2 egee.
Veetulle löysin sieniyöppärin. Bodyna meillä tuota kuosia jo onkin. Ja itse kun olen heikkona raitoihin,ostin jotain myös itselleni eli R-Collection trikoopaita,pitkillä hihoilla. Tuo minun paita on kuin uusi,pesunukkaakaan ei ole.

Sitten viime aikojen shoppauksia.

Linnealle huutiksesta Hello Kittyä.Atelle ja Aatulle H&M:n raitaa huutiksesta.
Linnealle olin ostanut jo joskus aikaisemmin nuo H&M:n collarit. Ja nyt vihdoin niihin löytyi huutiksesta mieleinen paita.Huutiksesta poni pyjama käytettynä ja Helinä Keiju uutena.Aten collarit Lindex ja huutiksesta tähtipaita.

Aten raitapaidat Lindex ja tuo veikeä pöllöpaita uutena huutiksesta. Alakuvassa paita nurin käännettynä. Hyvä ajatus piilottaa ketsuppitahrat ;)Aten turkoosi raitapaita ja collarit Lindex. Ruskea raitapaita H&M.Linnealle H&M:ltä perustrikoopaidat ja liivimekko huutiksesta.

Sitten muutamia ihanuuksia huutiksesta,uutena ja käytettynä,kummin rakkaalle Ompulle.
1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hyviä löytöjä olet tehnyt...minäkin olen "heikkona" raitoihin...nyt ei vaan passaa pahemin laittaa kun näyttää muutenkin tuo leveys olevan "voimissaan"...keväällä sitten taas uusia raitapaitoja metsästämään...mulla on neljättä viikkoa lasten vaatteita kirpparilla myytävänä, hyvin on mennyt kaupaksi...ongelmana vain on kun niitä on täällä vieläkin vaikka kuinka paljon odottamassa kirpparille pääsyä...pöytä pursuaa vaatetta eikä sinne voi viedä enempää ja jouluviikko tulossa joten on todella hiljaista silloin...pakko varmaan pitää pöytä joulun yli...