22. joulukuuta 2009

Joulurauhaa?

Eilen vietettiin kahden ystäväni ja lasten kanssa pikkujouluja. Meillä on yhteensä 10 lasta,joten kavereita riittää. Tarjolla oli makaroonilaatikkoa,torttuja,pipareita ja suklaata. Ja ennen kaikkea loistavaa seuraa.Kuusi on edelleen hakematta. Siitä kun saatiin oikein hieno riita aikaiseksi. Oli puhe hakea kuusi ikkän serkun metästä,mutta ei. Se olisi pitänytkin hakea ikkän veljen vuokratalon pihasta. Siis vuokranantajan kuusi. Kun en kyseistä veljeä voi sietää ollenkaan,en kuustakaan sieltä halua. Joten ei ole kuusta. Kai se on tässä asiassa annettava periksi. Hakekoon sen sieltä huomenna,kun hakee vierailevat tähdet muiden lasten kanssa.

Jouluvalojakin löytyi lisää =) Sitä kun joka toinen joulu on vauva ja joka toinen raskaana,niin ei kerta kaikkiaan voi muistaa mitä edellisenä jouluna on hankittu. Ja kun niitä löytöjä tekee kesällä kirpparilta,niin ei edes muista minne on ne jemmannut. Mutta nyt pitäisi kaikkien valojen olla paikallaan,ehkä. Tai yhdestä tähdestä puuttuu lamppu,jota en ole muistanut ostaa,joten sitä ei ole laitettu ikkunaan.


En henkilökohtaisesti välitä ollenkaan niistä johdossa siellä täällä olevista pikkulampuista,mutta maljakkoon tungettuna ne ovat mitä parhaimpia.


Aten huoneen tähti.

Linnean jouluvalaistus. Tonttuja ja enkeleitä lapset saivat itse valita.Pikku poikien huoneen tähti


Meidän makkarin tähti.
Yksi valkoinen olkkariin kuuluva tähti on tosiaan ilman lamppua ja tällä muistilla varmaan jääkin ilman lamppua.

Nyt joulun viettoon ja palaillaan sitten ehken ensi vuonna.


Tunnelmallista joulua ja onnea uudelle vuodelle.

2 kommenttia:

Sani kirjoitti...

Mukavaa ja rauhaisaa aikaa jouluilon kanssa :)

Laura.Ny kirjoitti...

Jouluja sinnekin :)