16. joulukuuta 2009

Kaaoksen kesytystä

Eilen menikin sitten loppu päivä varsin rattoisasti. Erikokoisia tavarakasoja oli jotenkin mystisesti ilmestynyt ympäri huushollia. Noita pikku pinoja raikatessa sit menikin tovi jos toinenkin.
Jaahas ja nyt tääkin meni ja tilttas ton kuvien lisäyksen....

Vein Aten ja Linnean vielä sit iltasilla mummolaan taas yökyläilemään. Ukki oli jo saunassa kun sinne asti päästiin,joten Atella läks vaatteet alta aika yksikön. Sinneppä ne sit jäi ilman heippoja ja suukkoja saunomaan =)

Tänä aamuna oli Aatulla Kysillä allergia- ja astmalääkäri. Se kun tuo infektioastma tuli siinä saamarin homeluukussa asuessa. Lääkitys jatkuu entiseen malliin ja lääkehoidon purkua ei edes mietitä ennen kesää. Hiton hienoo,mut onneks ne lääkkeet tehoaa,eikä tarvihe viettää aikaa osastolla.

Olisi pitänyt lääkärin jälkeen ehtiä vielä Prismalle hakemaan piparitaikinaa muumitaloon,muttei sinne asti sit enää keretty. Soittivat jo ennen lääkäriä autoliikkeestä,ett "uusi" automme siellä odottelisi hakua. Tätä rahanmenoa kun näin joulun alla on muutenkin niin mahdottoman vähän,niin päätettiin vaihtaa auto isompaan =) Sitä saakin sit taas maksella jonkun tovin. Mut kyllä nyt passaa mamman kurvailla 9 hengen volkkarilla ympäri kyliä. Sopii kyytiin vielä oman sakin lisäks muutama kylän eukkokin.

Atella ja Linnealla oli ollut tosi mukava päivä mummon kanssa. Olivat käyneet puistoilemassa ja leiponeet pipareita ja leikkineet ja lukeneet ja ...... Tuliaisina oli hienot piparihevoset,jotka koristellaan perjantaina ja laitetaan sit roikkumaan... Öööö.... Mihinkähän ne muuten laittais? Tarttee varmaan kaivaa vasara ja pari naulaa ikkän kaapin kätköistä.

Mut nyt tää mamma kuulkaa rupee nauttimaan ihan YKSIN hiljaisesta illasta itsensä kanssa. Ikkä on työkeikalla Helsingissä ja kotiutuu kuulemma vasta kolmen maissa yöllä. Laittelen niitä kuvia mystisesti ilmestyneistä kasoista jahka tää antaa kuvia ylipäänsä lisäillä...

Ei kommentteja: