19. lokakuuta 2011

Miten pitkälle riittää 9 henkeä?

Annanpa traakkipuulle vettä. Ooooooo! Kissanpaska.
Atte meneppä jo nukkumaan. Oooooo! Kissanpaska.
Haenpa oman yöppärin meidän sängystä. Oooooo! Kissanpaska.
Atte keskellä yötä: "Äiti? Taisin pissiä sänkyyn, ku peitto ja housut on märät..." Oooo! Kissankusi.
Laitettasko sauna lämpiämään, siellä laatikossa on... Oooooo! Kissanpaska.
Ikkä istuu vessassa: "Mamma, tuuppa kahtomaan tuota mattoa!" Ooooo! Kissanpaska.
Kävinpä yöllä tissittelemässä Hillan ja hiippailin Aatun sänkyyn, omaan ku ei sopinu. Oooo! Kissankusi.
Miten täällä meidän huoneessa vieläkin haisee paska, vaikka pesin sängyn ja lakanat? Oooo! Uusi kissanpaska.
Lapset jo nukkuu ja mamma rentoutuu kirjan parissa. Atte hiippailee omasta huoneesta. "Äiti, onkohan tuo minun sänky märkä, ku tuntu jalkaan kylmää..." Ooooo! Kissankusi.

Noita ylläreitä on alkanu ilmestymään Mikin saapumisen jälkeen. Helkkari! Tiedän jo että kissat ei tee likaiseen hiekka-astiaan, mutta kun sekään ei voi olla syynä. Sen verran tiuhaan pikkuapulaiset tyhjää astiaa ja hiekka vaihdetaan melkein joka toinen päivä.

Ottaa aivolohkoon!!!!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olit niin hyvin kirjoittanu, et mua rupes ihan ääneen naurattamaan. tiedän että ei naurata! meillä on joskus tehny kissa tarpeensa kodinhoitohuoneeseen ja se on sillä osoittanut mieltään jostain, mutta teillä on vielä niin pieniä ne kissat et ymmärtääkö ne vielä mistään loukkaantua. Mut kyllähän se pidemmän päälle vituttaa. kylmät ja sateiset terveiset täältä kaavilta! t:Henna

Kassukka kirjoitti...

Tiedän tunteen! Meillä tuo valkoinen narttu teki pentuna tuota samaa hommaa, pasko ja kusi mihin sattuu, sitten siitä tulikin arka kun sitä joutu jälestämään ulos puoliväkisin. Ja syy luultiin olevan madoissa, kun matokuurin sai loppui pskominen, kesä saatiin olla ilman paskoja ku oli yöt päivät ulkona, mutta kappas vaan, nyt ku on ollu tuon pennun kanssa 3kk sisällä yöt, alottanu uudestaan lattialle paskomisen, vaikka on vieressä puhdas hiekkaloota (nukkuvat yön välieteisessä)!! Ei mee mun jakeluun tuon kissan älynväläykset!!

Jaksuja sinne pska/kusirumbaan!!

Katja kirjoitti...

Auttaisko kaksi eri astiaa? Muuta vinkkiä ei oikein ole, kestämistä!!

Anonyymi kirjoitti...

Osaako kissa hiekkalaatikolle? Jos sille ei ole emo näyttänyt mallia,niin ei se välttis tiedä minne kuuluu tehdä..

Eeva kirjoitti...

NJEEIJJ!! Ei ne pienet osaa oikein sitä hiekkalaatikkoa huolehtia. Kissat pitävät siisteydestä - ja kannattaisi tehdä sellainen rutiini, että joka aamu otetaan lapiolla pissityt/kakitut hiekat poies ja kerran viikossa putsataan ja pestään koko laatikko. Mukavia kissanpäiviä, KURRNAUU :)

Minttu kirjoitti...

Kiitokset kaikille kommenteista. Ilmeisesti Mikki ei osaa käydä astialla tai ei halua käydä astialla. Ja Mikki näiden ylläreiden takana on. Jäi viime yönä kiinni rysän päältä ku pasko kaks kertaa meidän sänkyyn. Pari muutakin paskaylläriä on löytynyt.
Pikkuapulaiset tyhjää vaan näkyvät kakat ja minä huolehdin muuten astiasta. Pikkuapulaiset vaan lähinnä harjottelee vastuuta, mutta se oikea vastuu on edelleen minulla. Se astia tyhjätään aamulla ja illalla ja hiekka vaihdetaan joka toinen päivä, samalla pesten astia, joten ei syy voi olla siisteydessä. Ja ne pikkuapulaiset tyhjää niitä kakkoja pitkin päivää, jos sattuvat sellaisen astiassa näkemään.