9. lokakuuta 2011

Perheenjäseniä

Oli kai siitä jo jossain välissä puhettakin, että meidän perhe se vaan lisääntyy =)

Eihän meille enää ihmislapsia tule, mutta noita karvaisia....


Tyttösten aamuhetki, kuvassa on yksi poikakin. Salamalla kuvatessa tulee näköjään ihan shittiä noista kuvista. Olisipa mulla parempi kamera....


Linnea ja Tepi


Aatu muikeena Mikin kanssa.


Hilla tykkää kisuista ja kisut Hillasta. Meidän pienin neiti oppi konttaamaan tänne muuton jälkeen ja nyt neitokainen könyää pystyyn joka paikkaan. Huimalta näyttää kun tuollanen vajaa 8 kk pötkylä taiteilee huojuvalla tasapainolla millon missäkin seisomassa.

Noista kissoista. Tepi on Linnean oma kisuli ja Mikki Emmin. Nimetkin on sen mukaiset =) Pojat on kotiutuneet loistavasti, ulkoilemaan eivät tosin pääse enää tänä syksynä. Tullessaan Tepi nukkui meidän sängyssä, mutta Mikin saavuttua Tepi päätti vaihtaa lukaalia.


Kuvassa Veetu leikkii nukkuvansa, vaikka oikeastikin pitäisi olla jo unessa. Siellä se Tepi kehrää Veetun kainalossa koko yön. Mikki nukkuu sit meidän petissä. Molemmat kissat nukkuisivat mieluiten tyttöjen huoneessa, mutta Hilla on vielä liian pieni siihen että kissa kampeis viereen. Niinpä tyttöjen ovi on yöt kiinni. Koirat on ottaneet uudet asukit vastaan kohtuu iisisti. Suurimman osan ajasta koirat tosin on omassa ulkotarhassaan. Koirista puheenollen, Vekusta on tullut oikein loistava ajaja. Jänös nousee kymmeneen minuuttiin ylös ja ajohaukku paukkuu. Muutamat hukatkin Vekku on onnistunut selvittämään ja taas mennään. Hilu nyt on... Ööööö.... Se on sellanen kenguru joka pomppii pitkin puskia, eikä se lähe kovin etäskään. Kahtoo nyt tuleeko siitä mitään. Jos ei tule, niin siitäpä joku saa oikein ihanan seurakoiran.

Tää jatkaa nyt takan lämmityspuuhia ja hörppäsee kupposen kahvia. Jos sitä sen jälkeen vähän neulois sukkaa....

4 kommenttia:

suvi kirjoitti...

ihania vekkuleita lapsukaisia!ja karvapalloja:)minne mahtaa Hillalla ollakaan kiire?;)

Katja kirjoitti...

Ihmislapset loppu meiltäkin, mutta kissoja en voi vastustaa :) Iines on vielä leikkauttamatta, saa mun puolesta hankkia sulhon kyliltä ja tehdä pentuja.
On teillä siellä kelpo kämppä hienoilla maisemilla!

Tilda kirjoitti...

Ihania lapsia ja eläimiä teillä:). meille saapui viikonloppuna laivakissanpentu,pörröinen ja niin suloinen!Teillä on hieno talo ja huikeat maalaismaisemat.

Katja kirjoitti...

Tässä näitä sanoja
pojat
Intia
kulho
puro
vaaleanpunainen