30. lokakuuta 2011

Rojunkeräyspisteitä

Katjan, Päivänpesän elämää-blogista , innoittamana teen nyt postauksen noista tasoista ym, jotka kerää kaikkea sälää.

Toisin kuin Katja, en ole saanut tehtyä mitään noiden omien romunkeräyspisteiden eteen. Ehkä joku päivä näette ne tyhjänä.
Meillä on täällä uudessa keittiössä "baaritiski". Se jakaa keittiön ja ruokailutilan näppärästi omiksi alueikseen. Olin tasosta ihan innoissani ja näin jo sieluni silmin miten laitan sille juhlissa tarjottavaa. Tähän ei nyt oikeen sovi yhenensimmäistä tarjoiluvatia...Toinen ihanuus on takka/leivinuuni. Siinä päällä on ihana poltella tuikkuja ja siinä on parit syvennyksetkin tuikuille. Noooohhhh.... Tää nyt on kuitenkin pikemminkin palovaarallinen kuin paloturvallinen tuikkujen polttopaikka. Mutta ehkä ennen lumia siellä taas voi poltella tuikkuja...Minulla on kodinhoitohuone, ISO kodinhoitohuone. Työtasoa on vaikka muille jakaa ja lisäksi yksi lipasto tuo lisää laskutilaa pyykkienlajitteluun. Vaan kuinkas sitten kävikään?


Ehkä tämä pyykkiparatiisi vielä joku päivä on oikeasti se paratiisi.

Meidän talossa on 4 sisäänkäyntiä. Yksi on ruokailuhuoneesta isolle terassille, sitä käytän oikeastaan vain minä käydessäni tupakilla. Jep, sorruin taas. Kodinhoitohuoneesta on yksi käynti pihalle, sitä tosin käytetään satunnaisesti. Sit meillä on pääsisäänkäynti ja ihan tuulikaapilla, isolla sellaisella. Tuulikaapissa on isot kaapit vaatteille ja kengille. Tätä uloskäyntiä ei käytetä oikeestaan ollenkaan. Ja sit on tää arkieteinen.... Pieni tuulikaappi, ei vaatesäilytystä....
Kuvissa tuulikaappi on oikeesti jopa siisti, normioloihin verrattuna. Tätä ovea käytetään koko ajan, siitä kulkee isot ja pienet, vieraat ja tutut. Lattia on yleensä täynnä kenkiä,haalareita,pipoja,rukkasia..... Liekkö jonkin asteinen murrosvaihe menossa, kun tilaa olisi, niin väkisin pitää käyttää sitä ahtainta tilaa. Ehkä meillä joku kaunis päivä vielä käytetään sitä pääovea ja sen ISOA tuulikaappia...

Lupaan ja vannon että ennen joulua saatte näistä samoista tiloista postauksen, jossa tilat on siivottu ja järjestyksessä. Edes sen päivän tai kaksi tai arkieteisen kohdalla tunnin =)

Sain vihdoin Ikkän taivuteltua laittamaan myös poikien vaatehuoneeseen tangot, joten nyt siivoamaan sinne. Pikku hiljaa jokainen tavara alkaa löytää paikkansa ja täälläkin saattaa olla siistiä.

5 kommenttia:

Annemari kirjoitti...

Voi kiitos tästä postauksesta! Sydän keveni heti, kun OIKEESTI joku vilauttaa todellista elämää, eli meillä on myös just tuon näköistä ollut jo pitkään. Ah, sitä ihanaa tunnetta, kun vihdoin röykkiöt saa raakattua ja voi vaikka vieraille esitellä, että ainahan meillä on tällaista.. ;) Leppoisaa sunnuntaita!

Mi-Ma Veljestenmaailmasta kirjoitti...

Hah, meil on kuule välistä ihan samanmoista. Siivoilen kyllä niitä aina välillä...muuuutta kummasti aina kerääntyy taas uudestaan...no kun täytyy äkkiä heittää käsistään jotain pois niin yleensä viskaan sen keittiön tasolle...

Avasin taas blogin...tervetuloa jos huvittaa tulla..

Katja kirjoitti...

Hehee :D Kodinhoitohuoneessa näyttää ihan samanlaiselta kuin meillä! Tuvassa kun ei ole pahemmin tasoja mille tavaraa kerätä, niin kerääntyvät sitten sinne kodariin.
Muuton jälkeen on kyllä aika luonnollista että tavarat hakee paikkaansa.

suvi kirjoitti...

no mutta...ihan normaalia lapsiperheen arkea teillä näyttää olevan ku meilläkin:)eikös koti oo asumista varten,ja mitä useampi lapsi,sen enemmän tulee katottua paikkoja sormien välistä..

HooCee kirjoitti...

Tää oli hauska postausidea, taidanpa vähän kopioida ja kuvailla omiakin rojuröykkiöitä. :)

Ja sotku kertoo eletystä elämästä, liian kliinisessä kodissa ei voi eikä pysty asumaan.