29. marraskuuta 2010

Mitäpäs tänne

Meillä sairastetaan urakalla, tai oikeastaan Veetu sairastaa. Veetu on ollut tähän asti melko terveenä, mutta nyt ne sitten jyllää kaikki kerralla. Kolmas kuuri putkeen korviin. Tämä viimeinen kuuri tosin piti lopettaa kesken, kun ei maha kestä. Pyykkiä kun on muutenkin niin vähän niin nyt oman lisänsä tuo 5-7 kertaa vaihtuvat vehkeet ja lisäksi pari kertaa yössä vaihtuvat lakanat. Ei ehken mikään vaippa pie sisällään tuota antibioottien aiheuttamaa vesivelliä. Tänään taas mennään lääkärin ja arvotaan mitä seuraavaksi.


Jogurtin syöntiä itse ei voita mikään =)

Meillä asustaa nykyään harvahampainen eskalainen. Tässä yksi päivä päikkäreiltä herätessäni Atte kertoi koettaneensa irroittaa legoja toisistaan hampailla ja sit hammas oli puonnu lattialle. Tähän ei oltu vielä varauduttu, kun ei noista yksikään vielä heilunut. Tovin etsinnän jälkeen hammas löytyi ja ulkonäön perusteella se olisi lähtenyt heilumaan ihan milloin vaan. Jospa se seuraava sitten ehtisi heilumaankin. Pitihän se mummolle tietenkin soittaa näin suuri uutinen ja ensimmäinen kysymys oli: Osaako kuule mummo se hammaskeiju sukeltaa? Meillä kun on tapana laittaa irronneet hampaat vesilasiin ja suolaa päälle. Osasihan se keiju sukeltaa ja hampaan tilalla oli aamulla 2 euron kolikko.Ja menneenä viikonloppuna etsittiin aarteita. Ikkä kuuluu maakuntajoukkoihin ja lauantaina oli itsenäisyyspäivän paraatin harjoitukset. Sieltä reissusta saapuikin kotiin varsin vetävän näköinen sotilas, nami maiskis =P Mikähän se noissa univormuissa oikein viehättää? Lapsilla oli lystiä kaivella Ikkän reppua, ei ihan täyspakkaus, mutta paljon sieltä löytyi aarteita.
Äiti, äiti!!! Kato miten iso mato!!


Ooooo.....

Pitihän sitä kokeilla kantaakkin.

Linnea veti kilppari tyylillä


Aatua piti vähän auttaa


Atte pysyi tovin pystyssä ennenkuin painovoima teki tehtävänsä.

Tälle viikolle olisi tiedossa joulun viritystä ja siivousta. Joululahjat alkaa olemaan jo aika hyvin hallinnassa. Ikkälle keksin, ainakin omasta mielestäni, maaliman parhaan joululahjan. Siitä ei tosin voi vielä kirjoittaa, kun ei sitä koskaan tiedä käykö Ikkä lukemassa vai ei. Olen vain ehkä maaliman huonoin lahjasalaisuuksien salassapitäjä ja jouluun on vielä mahottoman pitkä aika =)

Nyt keittämään Ikkälle kahvia, tulee kohta töistä ja sitten kerkiis ihan tovin elpailla. Rupee olemaan liikkuminen yhtä tuskaa. Liekkö tiedossa yhtä äkäinen synnytys, kun Aatun aikaan? Ainakin kivut ovat tässä vaiheessa yhtä karmeet.

Ihanaa pakkasviikon jatkoa!!!

2 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Hei, sinulle on pieni yllätys blogisssani : )

-Jassu- kirjoitti...

Kiva kuulla teidän kuulumisia, vaikka nyt olikin vähän harmillisia sairasteluja. Toivottaavasti Veetukin paranee pian!

Hauskoja kuvia nuo "jättimadon" ihmettelyt ja repun kokeilut :-D