2. marraskuuta 2010

Kun Ikkä kerran Ikealle eksyi

No niin nyt vihdoinkin se lupaamani postaus Ikkän retkistä.


Televisiotason Ikkä oli valinnut jo aikaisemmalla reissulla ja Aatun kummi toi sen tullessaan jo edellisenä viikonloppuna. Lack-hyllyn ja taulun Ikkä toi viime viikon reissulta. Televisiotason takana, lack-hyllyn alla on valolistaa, jota tulee vielä tuon taustalevyn molemmille puolille. Eikä ne tuliaiset jääneet vaan yhteen hyllyyn ja tauluun...


Vihdoinkin meillä nukutaan sängyssä ja verhotkin on ikkunassa.


Tyttöjen huoneeseen eteenvedettävät verhot. Ja sävy on justiin sama kun kapassa olevien Kittyjen ruseteissa.


Meillä on tähän asti ollut peilit vain vessoissa. Eipä ole enää ja nyt ei tarvii kiivetä vessanpöntölle nähdäkseen muutakin kuin pärstänsä.

Ikkän tuliaisina siis sänky, verhot meidän huoneeseen ja tyttöjen huoneeseen, parit Lack-hyllyt, taulu olkkariin, valolistaa, peilit eteiseen... Minä istuin täällä kotona koneella, kun Ikkä aina soitti että katoppa nyt sieltä netistä se ja se, onko hyvä... Voihan sitä shoppailla näinkin. Netissä vain nuo värit ei oikeen ole sitä mitä luonnossa, joten pakko on luottaa toisen näkemykseen niiden suhteen. Ja värit on just eikä melkein.

Tänään on meidän hääpäivä ja sitä vietetään hyvin perinteisissä merkeissä. Minä lasten kanssa kotona ja Ikkä töissä. Läks töihin jo eilen illalla ja tulee kottiin vasta ens yönä.
Aamusta oltiin puistossa ja iltapäivällä taidetaan vaan olla öllötellä. Pitäs parit koneelliset pyöräyttää pyykkiä. Nyt oottelen että Aatukin sammuis päikkäreille ja taidan kammeta mahani viereen omaan sänkyyn. Ihana on nukkua oikeassa sängyssä. Muisteltiin millon viimeks ollaan moista tehty ja tuloksena oli kesälomareissulla kesällä 2009 hotellissa. Sillonkin saatiin nauttia sängystä vain viikko. =)
Ja edelliseen postaukseen kommentoisin sen verran että neitokainenkin taisi mahassa säikähtää, on nimittäin sen jälkeen liikkunut oikein mallikkaasti.

Nyt se Aatu sammu, joten äkkiä omaan sänkyyn. Kerkii tovin ummistaa silmiään.

5 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Tuommoinen Ikkä ansaitsee kyllä superpalkinnon :D Meidän Ikkä ei mene Ikealle kuin väkisin pakotettuna. On jo hätää kärsimässä kun joutui sinne perjantaina ja tänään joutuu ihan yksin lavuaaria hakemaan. Oon satavarma että keksii jonkun tekosyyn ettei tarvii mennä :D
Otahan rennosti ja torkkua joka välissä :)

Vauhtivekaroiden äiti kirjoitti...

Kivoja tuliaisia! Mekin ollaan monesti shoppailtu juuri tuolla tyylillä, kaikkeen se kotiäiti oppii :)

-Jassu- kirjoitti...

Aikaansaava ikkä teillä, hyvä hyvä!
Meillä tuota samaa sarjaa tuo telkkarihommeli, mutta valkoisena. VIHDOIN ratkaisu joka piilottaa sen johtohässäkän, jee!

Minttu kirjoitti...

Katja: Meidän Ikkä kävi vasta pari kuukautta sitten ekaa kertaa Ikealla ja totesi vaan että nyt hän ymmärtää miksi Ikean kuvasto on mulle raamattu =) Sieltähän kuulemma löytää kaikkee.

Vauhtivekaroiden äiti: Haaveena olisi joskus päästä Ikkän kanssa kaksin rekka/Ikean reissulle. Saahan nähä onnistuuko toteutus vielä ennen synnytystä. Siihen asti pakko tyytyä shoppailemaan netin ja puhelimen välityksellä.

Jassu: Ja tuo telkkataso syö vielä tietokoneenkin =) Ihana vihdoinkin päästä siitä "eroon". Ja johdottomuus on ihan unelmaa.

Suwi kirjoitti...

Tosi Hienot kaikki!! =)