1. marraskuuta 2010

Ei mennyt niinkuin piti

Piti tekemäni postaus Ikkän reissusta ja tuliaisista, mutta mutta. Elämä ei aina mene niinkuin on suunnitellut.

Sunnuntai alkoi mukavasti uimahalli reissulla Aten, Linnean, Aatun ja äitini kanssa. Ihania pikku hylkeitä. Ikkä oli tehnyt meille ruuan valmiiks ja sen jälkeen sakki päikkäreille.

Tiedän että omaan etuseinäistukan ja tiedän sen myöskin vaimentavan masukin liikkeet hyvinkin tehokkaasti. Nyt olin kuunnellut noita ei tuntuvia liikkeitä jo parisen päivää, joten päätin hilpasta Kysille varmistamaan tilannetta. Sykettä ei meinannut löytyä, mutta kun se viimein löytyi piirtyi paperille todella kaunista ja mallikasta käyrää. Kaikki siis siltäosin kunnossa. Lääkäri vielä ultraisi ennen kotiin pääsyä. Sitä ultraa saikin ootella, oli pikkusen härdelliä synnärillä ja sektioita jonoksi asti. Pääsin viimein sinne ultraan sektioiden välissä. Lääkäri siinä sitten tovin katteli ja otti monta pätkää sydänääntä. Kuulinhan minä sen hypyn siellä itekkin. Vinkeen kuulonen pomppu . On kuulemma ihan normaalia, eikä syytä huoleen ole. Tarkasti sydämen nelilokero kuvan ja kaikki on niinkuin pitääkin.
Sitten lääkäri tutki istukkaa ja näinhän minä sen epämääräisen möykyn siellä ruudussa. Tässä vaiheessa lääkärillä soi puhelin ja siellä olisi nyt leikkurissa täti puuduksissa. Lääkäri totesi etten pääsisikään kotiin, vaan hän haluaa katsoa möykkyä uudelleen. Mennessään puhui kätilölle eteisistukasta ja tarkastuksesta.... Kiva kiva, tiedän sen verran eteisistukasta, että alatiesynnytys on sen kanssa mahdoton. Great! Menipä siinä sitten tunti katsellen Tanssii Tähtien kanssa. En tosin muista siitä yhtään mitään, liekkö ollu ajatukset jossain muualla?

Uusinta ultrassa onneksi istukka oli siellä missä pitikin ja alatiesynnytykselle ei ole esteitä. Se möykky siellä on kuulemma lisäistukka. En ole koskaan kuullutkaan moisesta ja lääkärikään ei sen kummemmin osannut selvittää lisäistukan mysteeriä. Ei kuulemma voi pois sulkea kaksoisraskaudenkaan mahdollisuutta. Kaikkee sitä oppii kun vanhaksi elää. Onneksi Hilla köllöttelee siellä kuitenkin ihan issesseen ja vointi neitokaisella on erinomainen. Etuseinäistukka tekee siellä taas temppujaan.

Palaan siihen Ikkä-postaukseen kuhan tämä päivä saadaan tästä liikenteeseen.

7 kommenttia:

Hansu kirjoitti...

Voi hurja! Hyvä kuitenkin, jos pienellä on siellä hyvin asiat. Aina nuo kuitenkin peläyttää. Oiskohan sulla alkanut raskaus sitten kaksosraskautena, mutta toisesta on kehittynyt vain istukkaa? Outo homma.
Jaksuja sinne, meilläkin kasvatellaan mahaa ;) Noin kuukauden sun perässä tulen.

-Jassu- kirjoitti...

Siis WHAT? Lisäistukka? Eli siis olisiko aluksi ollut kaksosraskaus vai mitä? Siinä olisittekin olleet jos olisi kaksoset tulossa :-D

Niistä Elloksen astioista.. Olen tulossa parin päivän työkeikalle Kuopioon ensi viikolla, että voisin ottaa ne astiat mukaan jos haluat tulla hakemaan ne vaikka hotellilta. Laita mulle mailia hetki.elamasta@gmail.com

Katja kirjoitti...

Hui! Onneksi kaikki oli hyvin!

Niinu kirjoitti...

Kauhulla aloin lukemaan sun tekstiäsi!
Niin vahvasti elin mukana...huh,onneksi kaikki hyvin:)

Eve kirjoitti...

Huh.. sellainen saa tosiaan ajatukset "jonnekin muualle" Onneksi kaikki hyvin!! Itselläni on hieman samankaltainen kokemus kolmannen raskauden alkupuoliskolta, toki, tutkittavaksi pääsin, kun aloin hieman vuotamaan... Vauvalla oli kuitenkin kaikki hyvin ja nyt tyttö täyttää pian jo 10 v.

xxxxx kirjoitti...

Apua, mulle tuli kylmät väreet, selkäpiitä pitkin meni, HUI, voi onneksi Hilla on kunnossa! Sulla on noita viikkoja jo sen verran ja muutenkin äitinä tiedät nää jutut, hui kun säikäytit:-)

Kaikkea hyvää ja iso virtuaalinen hali!

Minttu kirjoitti...

Kiitokset teille ihanaiset. Nyt on tullut luettua tuosta lisäistukasta lisää. Ja ei sille tunnu oikein löytyvän pitävää selitystä mistään. Onneksi selvittiin säikäytyksellä. Neitokainenkin on liikkunut käynnin jälkeen oikein mallikkaasti, äipän kiltti tyttö =)