3. kesäkuuta 2010

Kirppistellen

Eloa hiljaiseloon =) Käytiin tännään Aatun ja Veetun kanssa kirppistelemässä. Laadukkaan seuran takasivat lisäksi Laura ja Sylvia, kiitoksia vaan sille suunnalle. Näistä Kuopion kirppareista vois tehä pienen yhteenvedon, Pikku Vanhassa Nurkassa tekee edelleen ihania löytöjä:Meillähän rakastetaan kaikenlaisia rooliasuja. Tälläinen lisä löytyi tällä kertaa. Asuun kuuluu lisäksi kokohaalari.
Linnean kolmoset saivat kantorinkan. Tässä Aatulla koeajossa.Linnealle ruskea trikoopaita ja vaaleanpunaiset leggarit. Lisäksi sieltä tarttui mukaan Aatulle lähes käyttämätön pyöräilykypärä.
Olishan sinne saanut helposti tuhlattua taas puoli omaisuutta, mutta kun oli tarkoitus kiertää vähän noita muitakin paikkoja.

Tavarameri veti kyllä pohjanoteerauksen tällä kertaa. Paikka on aivan täyteen ahdettu myyntipaikkoja ja isoja huonekaluja on tungettu paikkaan jossa niitä ei voi edes katsoa. Tuplilla sinne on aivan turha edes enää yrittää, kun ei sovi niin ei sovi. Myyntipaikkoja oli tyhjillään pilvinpimein ja ne paikat joissa jotain oli, olivat niin sekavia ettei niitä viitsinyt sen tarkempaan edes katsoa. Löytyi sieltä kuitenkin yksi tunika meillekkin. Ja pienille pojille yksi lelulaatikko lisää.

Anttilassa piti käydä välillä täyttämässä pieniä mahoja jäätelöllä ja pillimehulla. Sieltäpä sitten suunta kohden Citypörssiä. Paikkana ihanan selkeä, käytävät ovat tarpeeksi leveitä jopa tuplien kulkea. Ja sieltähän ne parhaat aarteet tälläkin kertaa löytyivät. Aikaisemminhan sieltä on löytynyt esimerkkiksi Linnean Barbie-linna.


Pussillinen hiekkalaatikolle astioita.


Atelle Niko Lentäjänpoika muistipeli. Lautapeli meiltä jo löytyykin ennestään.


Linnean barbiehärpäkkeille pieni säilytysarkku.


Ja niitä barbiehärpäkkeitä. Telkkari, radio ja pari "muotilehteä"


Grilli tykötarpeineen ja puutarhajakkara.


Barbie-isille telkkarituoli ja tuolle korille nyt ei oikeastaan tarkkaa käyttöä ole, mutta eiköhän sekin löydä paikkansa leikeistä.Yhdet keijusiivet lisää. Näitä ajattelin vähän noille poikakeijuille, sinisen värinsä vuoksi.


Ja sokerina pohjalla kaikille muksuille yhteiseksi kotisleikkeihin, silityslauta. Nyt alkaa kuumeinen raudan metsästys, eihän ilman rautaa voi silittää =)

Ennen kirppareita tein pikapyörähdyksen Sokoksen sisustusliikkeeseen hakemaan parit jutut synttärilahjaa varten ja tein ihan huippu kesälöydön. Kesäni on pelastettu, sillä eihän kesää voi viettää ilman kesäkassia.Raikkaan värinen, yksinkertainen, ISO, muovitetulla sisuksella, ilman sisätaskuja... Unelma =) Nytpä sopii isonkin sakin uimavehkeet yhteen kassiin ja torijätskille pääsee mukaan tyylikäs mamma =) I LOVE IT

5 kommenttia:

Sani kirjoitti...

Jopas on monenmoista löytöä :)

Wiltsu kirjoitti...

Aika hienoja kirpparilöytöjä =) Varsinkin noi Barbien tarvikkeet!

Suvi kirjoitti...

Hienoja kirppislöytöjä!

Katja kirjoitti...

Hyviä löytöjä! Meillä on ostettu suurin osa ulkoleluista ja -astioista kirppareilta.

-Jassu- kirjoitti...

Saittepa mojovan saaliin kirppareilta! Joskus löytyy vaikka mitä ja toisella kerralla ei taas mitään.