10. kesäkuuta 2010

Uuuuuups

Mites tässä taas näin kävi??? Ystäväni kävi eilen meille kera Neiti R:n ja Herra P:n. Edelleen yhdessä läjässä siis, laskettuhan olis juhannuksena. Uuuuu.... Sit pääsee taas nuuskimaan ihan miniminivauvelia. Tai ihanhan sieltä normikoon kääröä ootellaan, mut meidän jässikän rinnalla mini. Nooohhh, siis siihen asiaan. Miten se kaikille iskee kesän alussa se vimma tyhjentää ja siivota kaappeja? Ja eihän niitä kotikirppiksiä lasketa, eihän? Varsinkaan jos saa samaan rahaan kottiinkuletuksen =)
Nää olis niinku kaikki Linnean "uusia"
Tässä nyt olis niinku pari kappaletta muittenkin, mut kaikkiaan pesin noita 2 melkein täyttä koneellista. Eli ihan vaan muutama pikku juttu.


Lisäksi toppahaalari...


...se vähän siistimpi takki.......välikausipuku, on sen verran reilu että saattaa mennä vasta keväällä....


...se vähän siistimpi takki. Joo joo, tiedetään. Ei näistä hengarikuvista saa mitään
irti. En vaan nyt viiti mennä keskeyttämään piirrustushommia, kun kerrankin hommat onnistuu ilman tappeluja.


Aika vilejotti, Linnean omin sanoin, painotteista.

Joopati joo. Eilen oli Aatun astmapolin aika. Sieltä saatiin positiivisia uutisia, elikkäs jatkuvan lääkityksen saa lopettaa ja lääkkeitä otetaan vain infektioaikaan. Jee!! Ja jos jotain hyvää, niin aina jotain huonoakin. Viime viikolla Aatulle ilmestyi puistoilun jälkeen punainen läntti korvan taakse, ajattelin että itikka napannu. Itikkahan se joo, mutta kun tää jässikkä on niille mega-allerginen. Pakko oli lähtee seuraavana iltana päivystykseen näyttämään sitä, kun turvotus alkoi olla jo kaulalla ja lähes puolessa välissä kalloa. Antihistamiinia huiviin ja kortisonivoidetta pintaan. Eilen tuli sitten todistettua itikoiden ihanuus. Tällä kertaa itikanpisto oli 100% näköhavainnolla tehty ja jälki toooodellla kaanista kateltavvaa.
Tämän kuvan ottohetkellä pistosta on kulunut vasta n.12 tuntia ja lääkettäkin ollaan jo keretty napata. Kiva, huippumukava kesä siis tiedossa. Pittäis vissiin hommata jottain lääkitystä varmuudeks ampiaisia ja muita kovemmin purevia/pistäviä kavereita vastaan.

Tarkkasilmäisimmät ehkä jo kuvista huomasivatkin, huonekalut ovat taas vaelluskannalla. Olkkarissa kamat siirrettiin päikseen ja keittiössä pöytä vaihtoi paikkaa. Näin tää on parempi, ainakin seuraavaan inspiraatioon asti.


Tässä ikkunan allahan oli ennen sohva.


Ja tällä seinustalla oli telkkari. Ikkä muuten paklas ja maalas tuon seinän uudelleen. Sävy on pari astetta tummempi kuin aikasemmin. Tuolle seinälle. sohvan päälle tartteis hommata jonkun taulun, mutta sepä onkin helpommin sanottu ku tehty.

3 kommenttia:

-Jassu- kirjoitti...

Ciao Bella!

Voi himputti noita itikoita, itsekin olen niille allerginen ja itseltakin jaa kesaisin monta kivaa iltaa kotiterassilla valiin. Meidan nykyisen talon pihalla on paljon puita joissa ne per°°leet viihtyvat liiankin hyvin.
Toivottavasti paukamat haipyvat nopeasti laakkeiden avulla.

Uusi jarjestys nayttaa kivalta!

Eve kirjoitti...

Sais jo tulla ne itikka-aidat, mistä viime Tiede lehdessä oli juttua! Meillä kans 8v tytöllä niinsanottu infektio-astma. Piti itse lääkäreiltä kysyä, että oisko tytöllä sellainen...kun astman kriterit eivät oikein täyttynyt, mutta astmalääkkeestä oli apua flunssien aikana (tahtoi muuten se yskä pitkittyä).

Suvi kirjoitti...

Nuo itikat on kyllä niiin rasittavia! Kurjaa kun Aatu on noin allerginen niille! Itsekin olen jotenkin yliherkkä itikan pistoille, eikä sitä kauan viihdy sellaisissa maisemissa joissa niitä paljon on :(.

Aurinkoista kesän jatkoa sinne, yritetään nauttia, niistä itikoista huolimattakin!