24. huhtikuuta 2011

Tehokas olotila

Herättiin Hillan kanssa tännään vasta puol seiskalta. Loppu sakkikin kömpi sieltä sitten yksitellen ylös ennen seiskaa. Muksut teki itselleen ja toisilleen aamupalaa ja aattelin olla tehokas. Pienten poikien huoneeseen ei ole oikein sopinut pariin päivään sekaan. On jonniin verran ollu leluja lattialla. Poikien ollessa aamupalalla ja poissa jaloista, siivosin lelut paikalleen ja laatikot kaappiin. Tämän jälkeen onnittelin itseäni tehokkuudesta ja päätin ottaa kupposen kaffetta, Ikkä oli keittänyt sen valmiiks. Muksut lähti leikkeihinsä ja itse istahdin koneelle kahvin ajaksi. Kahvin ja nettisession jälkeen olisi luvassa imurointia ja luuttusavottaa. Olinhan jo järjestellyt poikien huoneen....


Pienin höpönen ottaa jo eka torkkuja. Sitä se tiettää kun aikaseen alkaa riekkumaan.
Lueskelin kaikessa rauhassa naamakirjan tilapäivitykset ja aattelin jos sitä sitten vähän blogien maalimaan uppoutuisi. Ikkä soittelee taustalla haitaria, menossa Akselin ja Elinan häävalssin harjoitukset. En kerennyt naamakirjaa sulkea, vaan laitoin sinne seuraavan tilapäivityksen:Siivosin pienten poikien huoneen näin aamutuimaan. Sinne sopi kävelemään. Otin kupposen kaffetta ja laskin pojat huoneeseensa... Sinne ei sovi enää kävelemään,enkä ole vielä juonut edes ekaa kupillista tyhjäks. Ah, tätä äitiyden riemua =)


Nythän huoneessa näyttää sitten taasen tältä. Taidan unohtaa suosiolla imuroinnin ja keskityn vaikka pyykkihommiin...


Ja kun ei sinne omaan huoneeseen enää sovi, niin seuraava luonnollinen paikka levittää leikit on tietenkin olkkari.

Mutta nyt naatiskelen iliman ressiä toisen kupposen kahveeta ja lueskelen mittee sitä muille kuuluupi.

6 kommenttia:

suvi kirjoitti...

:)kuulostaa niin poikain touhulta..hienoa,ettet vedä ressiä,jos nyt sotkusta sattuu olemaanki.Sitähän se siivous lapsiperheessä on:lumen luontia lumisateessa:)

Sani kirjoitti...

He he, onpas tuttua :D
Välil tuntuu että kannatteeko sitä edes siivota, ku ei ne paikat pysy paria minuuttia kauempaa puhtaana.. (lisäksi olen itsekkin yhdensortin sotkija)

Kassukka kirjoitti...

Niin tuttua... Välillä se ottaa aivoon ja välillä ei voi ku vaan nostaa kädet ylös ja sanoa "olkoot" :D

-Jassu- kirjoitti...

Heeeh! :-D
Samaa joskus manaan YHDEN lapsen kanssa, joten uskoisin tosiaan tuon olevan täysin turhaa hommaa teidän perheessä! Tai sitten seuraavan kerran laitat muksut ulos heti siivoamisen jälkeen ja nautit siitä, että huone on puhdas edes sen ulkoilun ajan :-D

Suwi kirjoitti...

ihana postaus =)

Morticia kirjoitti...

Heh, vasta puoli seiskalta. Mulle on kamalan aikaista jos Ipana herää tuossa 8-9 välillä. Saa nähdä miten aikataulut muuttuu uuden vauvan kanssa.